HT blagdanska ponuda – bezbrižna komunikacija, najpoželjniji smartphonei i tableti, najzabavniji TV sadržaj

Fotografija članka: HT blagdanska ponuda – bezbrižna komunikacija, najpoželjniji smartphonei i tableti, najzabavniji TV sadržaj

Blagdanska ponuda, koju Hrvatski Telekom uoči božićnih i novogodišnjih blagdana tradicionalno nudi svojim korisnicima od danas je dostupna na svim T prodajnim mjestima te online trgovini HT-a.

Oglas

I ove godine usklađena je s trendovima i potrebama korisnika te iznimno povoljno u fiksnoj i mobilnoj mreži omogućuje komunikaciju bez brige o troškovima, vrhunske mobilne uređaje i ekskluzivne zabavne sadržaje MAXtv-a.

Uz usluge HT-a, sve potrebne informacije, dostupne su bez brige o troškovima gdje god se korisnik nalazio, u svome domu ili izvan njega. U tu svrhu odlično će poslužiti i sve popularniji tablet uređaji koji su u ovoj posebnoj ponudi dostupni već od 8 kuna. Prema istraživanju koje je HT proveo tijekom rujna i listopada ove godine, čak 39 posto više ispitanika razmišlja o kupnji tablet uređaja nego je to bio slučaj prošle godine, a unutar godine dana ovaj uređaj nabavilo je više od 200 posto ispitanika.

Za sve one koji tek ulaze u svijet tablet uređaja, HT nudi Alcatel One Touch T10 s više nego dobrim mogućnostima za početnike i cijenom već od 8 kuna. Uređaj se na mrežu povezuje putem Wi-Fi veze, a 16 GB interne memorije može se proširiti microSD karticama do 36 GB. Nešto zahtjevniji korisnici za 198 kuna imaju mogućnost nabaviti Huawei MediaPad 7 Lite koji uz Wi-Fi vezu nudi i mogućnost spajanja na 3G mobilnu mrežu. Riječ je o malim i lakim prijenosnim uređajima lijepog dizajna koji rade na Android operativnom sustavu, veličina zaslona oba uređaja je 7 inča – idealno za čitanje ili gledanje televizije u pokretu.

A kako bi mogli maksimalno uživati u svojim novim tablet računalima i smartphone uređajima, u sklopu blagdanske ponude HT omogućuje uslugu MAXtv To Go Basic tri mjeseca za samo tri kune (bez ikakvih drugih troškova). Bilo gdje se nalazili… u domu, kafiću, čekaonici…, HT korisnici tako na svom „drugom ekranu“ mogu gledati više od 20 domaćih, glazbenih, dječjih i sportskih programa te pratiti utakmice UEFA Champions League, UEFA Europa League i MAXtv Prve Lige.

Tablet uređaji Alacatel One Touch T10 i Huawei MediaPad 7 Lite dostupni su po promotivnim cijenama uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca uz MAX2 i MAX3 pakete. MAX3 ponuda nudi neograničeno surfanje i telefoniranje te najzabavniji TV sadržaj. Naime, uključuje: MAXtv, fiksnu telefoniju i fiksni Internet te donosi uštede na mjesečnoj naknadi za sve usluge u paketu, objedinjene na jednom računu.

U mobilnoj mreži, Blagdanska ponuda uz EXTRA total+ i EXTRA Obitelj+ tarife donosi atraktivne Samsung i Sony smartphone uređaje. Samsung Galaxy Mini 2 u tarifi EXTRA total+ M dostupan je za 8 kuna, a korisnici koji traže tehnološki najnaprednije uređaje imaju jedinstvenu priliku za 8 kuna u tarifi EXTRA total+ XXL nabaviti najprodavaniji uređaj na svijetu – vrhunski Samsung Galaxy S III. EXTRA total+ tarife već od 175 kn/mjesečno omogućuju neograničeno surfanje Internetom, poruke prema svima i neograničene pozive – bez naknade za uspostavu poziva.

Svi koji za vrijeme trajanja blagdanske ponude prenesu svoj broj u HT mobilnu mrežu, imaju mogućnost ostvariti popust od 50 posto na EXTRA total+ L, XL ili XXL tarife tijekom 12 mjeseci.

Pogodnosti iz blagdanske ponude ostvaruju se uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Za mobilne pretplatnike dostupna je do 31. prosinca 2012., a za pretplatnike u fiksnoj mreži do 5. siječnja 2013. ili do isteka zaliha uređaja.

U nastavku u infografici pogledajte i istraživanje o tablet uređajima Hrvatskog Telekoma.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.