Hrvoje Balen (Algebra) o aktualnim temama u poslovanju i obrazovanju u 2018, ekskluzivno u #Tehnomaniji

Fotografija članka: Hrvoje Balen (Algebra) o aktualnim temama u poslovanju i obrazovanju u 2018, ekskluzivno u #Tehnomaniji

Kako biti uspješan poduzetnik u Hrvatskoj, koliko nam obrazovanje prati tržišne trendove i zašto nam i dalje mladi odlaze iz Hrvatske, samo su neke od tema o kojima smo razgovarali u ekskluzivnom intervjuu s Hrvojem Balenom iz Algebre za našu emisiju #Tehnomanija.

Oglas

Već smo dugo planirali ovaj intervju s Hrvojem Balenom iz Otvorenog učilišta Algebra, tako da smo iskoristili priliku i postavili mu desetak vrlo zanimljivih pitanja, od kojih su neka zaista goruća, kao što je odlazak mladih i visokoškolovanih ljudi iz Hrvatske.

Algebra ove godine slavi i 20 godina uspješnog rada i poslovanja, saznali smo i informacije o programima koji vas očekuju u narednim godinama. Pokušali smo saznati i može li se u Hrvatskoj ugodno živjeti i uspješno poslovati, unatoč velikim pritiscima birokracije i svim onim problemima s kojima se svakodnevno susreću poduzetnici.

Razgovarali smo i o STEM-u i koliko je to zaista dobra priča, pokušali smo usporediti državne i privatne visokoškolske ustanove, o radu u Hrvatskoj za strane kompanije (intelektualni izvoz) i o brojnim drugim temama.

Sažetak razgovora emitiran je u našoj novoj , koja broji rekordnu gledanost. A sad se dobro pripremite, jer ovaj ekskluzivni intervju traje više od 47 minuta, tako da ćete dobiti zaista cjelovitu informaciju o brojnim temama, mnoge vjerojatno utječu i na vaš život. Hrvoje, hvala na strpljenju i detaljnom odgovaranju na sva naša pitanja. Bilo ih je još ali i ovo je i više nego dovoljno :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.