Hrvatski Telekom ulazi u energetiku, financije, računovodstvo, ugostiteljstvo…

Fotografija članka: Hrvatski Telekom ulazi u energetiku, financije, računovodstvo, ugostiteljstvo…

Možda vam ovo zvuči vrlo neobično, ali to su samo neke od novih djelatnosti s kojima će se baviti Hrvatski Telekom, a o čemu će biti riječi na glavnoj skupštini HT-a u lipnju.

Oglas

Uz izbor predsjednika Glavne skupštine HT-a, godišnje financijsko izvješće T-HT grupe za 2012. godinu i izboru članova Nadzornog odbora (te još neke druge točke dnevnog reda), nekako nam se najzanimljivija učinila “Odluka o izmjenama i dopunama Statuta dioničkog društva Hrvatski Telekom”, o čemu će se govoriti na glavnoj skupštini Hrvatskog Telekoma d.d., a koja će se održati 17. lipnja.

Ukratko, ako se ove odluke potvrde, Hrvatski Telekom bi se uskoro mogao početi baviti djelatnostima koje nisu direktno vezane uz telekomunikacijske usluge. Primjerice, svoju bi djelatnost proširili na područje električne energije, toplinske energije (plin), obnovljive izvore energije, umjeravanje i održavanje mjernih uređaja, platne usluge (kreditni transferi, trajni nalozi, novčane pošiljke, druga plaćanja), računovodstvene poslove, usluga prehrane, pripremanje pića i napitaka…

Hrvatski Telekom nove djelatnosti 02

Naravno, ono pitanje koje smo si odmah postavili je – što to znači za nas krajnje korisnike, hoće li nešto poskupjeti, pojeftiniti biti povoljnije, isplativije? Ima li to kakve poveznice i s ulaskom Hrvatske u EU? Da podvučemo crtu, svima nam je u cilju bolje živjeti, može li nam novo moguće poslovno “usmjerenje” HT-a u tome pomoći? Zanimljivo, zar ne? :)

Što mislite, da li bi se moglo dogoditi da npr. telekomunikacijske usluge, struju, plin, kredite i još neke druge usluge plaćate na jednom HT-ovom računu? U državi Hrvatskoj je sve moguće… :) U svakom slučaju bit ćemo na glavnoj skupštini pa ćemo vam javiti novitete…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.