Hrvatski Telekom: roditelji, jeste li za povoljnu kupnju udžbenika i školskog pribora?

Fotografija članka: Hrvatski Telekom: roditelji, jeste li za povoljnu kupnju udžbenika i školskog pribora?

Uoči početka školske godine, Hrvatski Telekom je svojim korisnicima poklanja 500 kn prilikom kupnje školskih knjiga i pribora za osnovnu i srednju školu, a ostvaruje se u Internet trgovini eKupi.

Oglas

Korisnici HT-a udžbenike mogu kupiti već danas na internetskoj trgovini eKupi. Sve što trebaju je odabrati školu i razred i automatski će dobiti popis onih knjiga koje preporučuju profesori te škole.

Udžbenici se mogu nabaviti od danas, bez dilema i čekanja popisa. eKupi već ima pripremljene liste koje su priredili sami profesori, korisnici samo trebaju odabrati školu i razred. A osim udžbenika, na raspolaganju je i bogat izbor školskog pribora, bilježnica te torbi. Dostava na kućnu adresu je besplatna i pokriva cijelu Hrvatsku.

Uz uštedu za cijelu obitelj kroz popust na udžbenike i školski pribor, HT u sklopu ove ponude korisnicima povoljno nudi i nove smartphone. Na raspolaganju su atraktivni modeli iz linija Sony Xperia te HTC Desire. Uređaji su dostupni već od 18 kn jednokratno i ostatak na rate od 50 kn/mj – u MAXobitelj tarifi.

Ponuda je dostupna svima koji do 30. rujna 2014. u T-Centrima, web trgovini HT-a te ostalim T prodajnim mjestima potpišu novi ili produže postojeći ugovor za tarifu MAXobitelj ili neku od Plan tarifa Hrvatskog Telekoma. Ovisno o odabranoj tarifi, korisnici dobivaju kupon od 200 ili 500 kn kojeg potom mogu iskoristiti za kupovinu udžbenika i školskog pribora na eKupi.

Više informacija o ponudi na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.