Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog – konkurencija manjim hrvatskim blogerima?

Fotografija članka: Hrvatski Telekom pokrenuo T-Blog – konkurencija manjim hrvatskim blogerima?

Ako je suditi po samom sadržaju, T-Blog će se baviti telekomunikacijama, tehnologijom i sličnim temama. Hoće li kao takav biti protuteža brojnim hrvatskim blogovima? Mislimo da hoće.

Oglas

Kako su nam dojavili iz HT-a, novim blogom će se baviti tehnološkim i sličnim temama iz ICT industrije, objavljivat će i informacije o svojim posebnim ponudama za korisnike. Kako su naveli, blog je prvi službeni korporativni blog na ovim prostorima, a sadržajem će ga “puniti” priznati vanjski stručnjaci.

Naravno da smo malo “prošvrljali” po blogu i otkrili kako za blog pišu HT-ovci Bojan Mušćet, Višnja Lovrek, Boris Drilo, Boris Batelić, Bug-ovac Dragan Petric, još neki drugi autori, dok je trenutno najaktivniji pisac misteriozni “T-Blog”.

Ono što posebno naglašavaju u HT-u je kako je ovo ” prvi službeni korporativni blog na ovim prostorima” s ” posve novim pristupom”. Pratit će novosti iz svijeta tehnologije, analizirati aktualna događanja na hrvatskom, regionalnim i svjetskim tržištima, predstavljati inovacije, recenzije novih uređaja, nuditi savjete i trikove vezani za pojedine nove usluge ili tarife. Od rubrika spomenimo T-svijet, Digitalno društvo, Tehnodrom, Top modeli (nema veze s manekenkama!) te Korisnička zona.

Hrvatski Telekom T-Blog 02

Vjerojatno se pitate hoće li T-Blog “oduzeti” promet drugim hrvatskim blogovima? Mislimo da hoće. Slično je i kada se pojavi novi telekom operater – ovisno koliko je sposoban “uhvati” svoj dio tržišta. No, s obzirom na podršku od Hrvatskog Telekoma, nije teško zaključiti što će se događati. Ipak je to “korporativni blog”

Je li T-Blog konkurencija našem Racunalo.com portalu? Mislimo da ne, radi se o potpuno drugačijoj strukturi i sadržaju koji je blogerski orijentiran, kako vizualno tako i sadržajno. Stoga nam nije problem ponuditi vam i link gdje se nalazi, pa sami pogledajte kojim se temama bavi novi T-Blog.

Adresa je .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.