Hrvatski Telekom od 9. prosinca nudi i električnu energiju uz uštedu

Fotografija članka: Hrvatski Telekom od 9. prosinca nudi i električnu energiju uz uštedu

Kako kažu u HT-u, korištenjem njihove električne energije kućanstva mogu godišnje uštedjeti i do 26%, a poslovni subjekti i više.

Oglas

HT neće naplaćivati fiksnu naknadu za opskrbu koja iznosi 9,25 kn mjesečno za rezidencijalne, odnosno 43,75 kn za poslovne korisnike. Ukoliko se usluga ugovori do 31. prosinca 2013., svaki novi privatni korisnik električne energije dobiva dodatni popust u iznosu od 300 kn, dok svaki poslovni korisnik dobiva popust od 575 kn.

Hrvatski Telekom od 9. prosinca počinje građanima i poduzećima nuditi električnu energiju po najpovoljnijim tržišnim uvjetima. Ponuda je sastavljena od nekoliko pogodnosti; prije svega, cijena struje koju nudi HT niža je 5% u odnosu na univerzalnu uslugu kod dominantnog opskrbljivača za rezidencijalne, odnosno do 30% za poslovne korisnike.

Osim toga, HT je jedini od svih opskrbljivača koji ne naplaćuje fiksnu naknadu za opskrbu električnom energijom, koja za kućanstva iznosi 9,25 kuna mjesečno, a za male i srednje poslovne korisnike 43,75 kuna (cijene su izražene s PDV-om).

HT je pripremio za prve korisnike i bonus dobrodošlice. Ukoliko se usluga ugovori do 31. prosinca 2013., svaki novi privatni korisnik električne energije dobiva dodatni popust u iznosu od 300 kn. U slučaju poslovnih korisnika, iznos bonusa u navedenom razdoblju je čak 575 kn, raspodijeljenih kao i kod privatnih korisnika na prvi, odnosno nekoliko ostalih računa dok se ne iskoristi ukupni iznos popusta.

Također, korisnik usluge električne energije kod HT-a nije dužan potpisati ugovornu obvezu s minimalnim trajanjem da bi ostvario najbolje cijene, što znači da u bilo kojem trenutku bez penala može promijeniti opskrbljivača.

Na prosječnim mjesečnim računima za opskrbu električnom energijom  sva kućanstva koja se prijave do 31. prosinca 2013., uštedjet će prve godine čak do 26 posto, u odnosu na univerzalnu uslugu kod dominantnog opskrbljivača. U ukupnom iznosu taj popust iznosi 500 kuna prve godine, odnosno 200 kuna ili 11% svake sljedeće godine. Kod poslovnih korisnika uštede su još veće, te one iznose 30% prve godine, odnosno 22% svake sljedeće godine u odnosu na uslugu dominantnog opskrbljivača. Točan iznos uštede korisnik može izračunati uz pomoć on-line kalkulatora dostupnog na web stranici www.hrvatskitelekom.hr.

„Ulaskom na tržište električne energije HT kroz širenje portfelja usluga dodatno ojačava poziciju jednog od ključnih pokretača razvoja hrvatskog gospodarstva. Na tržište opskrbe strujom odlučili smo se ući jer korisnicima možemo ponuditi stvarno dobru cijenu i uslugu. U uvjetima žestoke konkurentske utakmice ostali smo vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga zahvaljujući tome što slušamo i čujemo potrebe svojih korisnika i trudimo se na najbolji način odgovoriti na njih. Isti pristup, uvjeren sam, može HT dovesti i do pozicije vodećeg alternativnog opskrbljivača električnom energijom“, izjavio je Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a.

Proces prelaska na HT kao opskrbljivača usluge električnom energijom je vrlo jednostavan. Na internetskim stranicama hrvatskitelekom.hr od 9. prosinca 2013 korisnici mogu podnijeti zahtjev, a cijeli proces rješavanja papirologije na sebe preuzima HT.

Svi detalji ponude dostupni su na web stranici .

Hrvatski Telekom od 9. prosinca nudi i električnu energiju uz uštedu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.