Hrvatski Telekom i nogomet ruku pod ruku – HT postao partner HNS-a

Fotografija članka: Hrvatski Telekom i nogomet ruku pod ruku – HT postao partner HNS-a

Hrvatski Telekom je poznat kao kompanija koja podržava nogomet, te su tako potpisali partnerstvo s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS).

Oglas

Ugovor su potpisali Nataša Rapajić, članica Uprave i glavni operativni direktor za privatne korisnike HT-a i Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

Nataša Rapajić izjavila je tom prigodom: „Ono što spaja HT i HNS je strast prema vrhunskim rezultatima i zato želimo da ovo partnerstvo pridonese novim uspjesima naše reprezentacije. Poznato je da HT podržava domaći nogomet već godinama i na MAXtv-u osigurava najbolje sportske sadržaje, među kojima je nogomet apsolutni broj jedan. I zato se posebno veselimo utakmicama naše reprezentacije, svim srcem navijamo za naše dečke i želimo im puno uspjeha u Brazilu.“

Davor Šuker izrazio je zadovoljstvo suradnjom: “Drago mi je što je Hrvatski Telekom kao jedna od najvažnijih tvrtki u Hrvatskoj odlučio postati jedan od partnera Hrvatskog nogometnog saveza. Naše dvije organizacije prepoznatljive su u cijelom svijetu i zato mi je zadovoljstvo što zajedno krećemo ususret Brazilu i Svjetskom prvenstvu. Vrhunski partneri poput HT-a omogućuju HNS-u ulaganje u budućnost čime osiguravamo da Hrvatska i idućih godina bude sudionik velikih natjecanja, kao što je bila i do sada.”

Suradnju je pozdravio i izbornik Niko Kovač: “Sa svojim stručnim stožerom brinem se za ono što igrači pružaju na terenu, ali znam koliko je važna kvalitetna logistička podrška Savezu, ne samo A reprezentaciji nego svim selekcijama. Hrvatska reprezentacija ima vrhunske uvjete za rad zahvaljujući svojim rezultatima, ali i zahvaljujući suradnji HNS-a sa snažnim partnerima kao što je HT, stoga čestitam obojici predsjednika na ovom dogovoru.”

Hrvatski Telekom nogomet ruku pod ruku - HT postao partner HNS-a

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.