Hrvatski Telekom ima najveći navijački dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Fotografija članka: Hrvatski Telekom ima najveći navijački dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Ako ste ovih dana prolazili pored zgrade HT-ovog Sky Office Tower-a u Zagrebu, tada ste mogli vidjeti nešto vrlo zanimljivo. Zgrada Hrvatskog Telekoma je odjevena u najveći dres Vatrenih!

Oglas

Uz veliki natpis Strastveni sponzor, dres se vidi iz mnogih dijelova grada, što i ne čudi: dugačak je 36 metara, a širok 30 metara i zauzima površinu od oko 1100 metara četvornih. Posrijedi je dres s brojem 17, onaj koji nosi Mario Mandžukić, napadač hrvatske reprezentacije čiji lik krasi i navijačku hit-majicu s oznakom Strastveni navijač.

Ukupna površina ovoga atraktivnoga vizualnog zahvata je 1250 metara četvornih, a sastoji se još i od natpisa Strastveni sponzor. Inače, Hrvatski Telekom već dugi niz godina podupire domaći nogomet kroz pokroviteljstvo MAXtv Prve lige a partnerstvo se ove godine potvrđuje i pokroviteljstvom Hrvatskoga nogometnog saveza.

A uoči predstojećeg nogometnog prvenstva u Brazilu, HT je svojim korisnicima omogućuje niz pogodnosti kako bi mogli uživati u svim spektakularnim akcijama nogometaša.

Korisnici imaju popuste na mjesečnu naknadu Mobile net+ tarife i do 80 kn uz uključenu najveću brzinu 4G interneta do 75 Mbit/s, kao i popust na opciju MAXtv To Go. Također mogu nabaviti vrhunski tablet uređaj Samsung Galaxy Tab 3 LTE od 8 i 10 inča s mogućnošću superbrzog surfanja na 4G mreži. Osim toga, korisnicima MAX3 paketa omogućuje korištenje Snimalice bez dodatne naknade tri mjeseca, nakon čega mogu i odustati od usluge. U MAX3 paketu HT za samo jednu kunu mjesečno nudi korištenje MAXtv programa na dva televizora prva tri mjeseca.

Hrvatski Telekom ima najveći navijački dres hrvatske nogometne reprezentacije

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.