Hrvatski Telekom dobio certifikat Poslodavac Partner – među najboljim poslodavcima već treću godinu

Fotografija članka: Hrvatski Telekom dobio certifikat Poslodavac Partner – među najboljim poslodavcima već treću godinu

HT je treću godinu zaredom primio prestižno priznanje certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Zanimljivo je kako kompanija na top menadžerskim pozicijama ima 43% žena.

Oglas

Hrvatski Telekom je treću godinu zaredom primio prestižno priznanje certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te potvrdio svoje mjesto među kompanijama s najboljom praksom u području razvoja, praćenja, motiviranja i nagrađivanja svojih zaposlenika. Upravo je u dijelu nagrađivanja zaposlenika na temelju ostvarenih strateških ciljeva HT ostvario maksimalni mogući rezultat.

Kompanija posebnu pozornost usmjerava i na očuvanje zdravlja svojih zaposlenika, stoga uz brojne akcije za promociju zdravlja i prevenciju stresa već drugu godinu zaredom nastupa kao generalni sponzor B2B Runa, prve poslovne tvrtke u Hrvatskoj, koja će ove godine okupiti više tisuća trkača u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Certifikat Poslodavac partner je važno priznanje HT-u ali i svakom našem zaposleniku u području ljudskih resursa, jer predstavlja službenu potvrdu da dobro radimo svoj posao, koji se može opisati jednom rečenicom – zadovoljstvo zaposlenika nam je na prvom mjestu. Mišljenje zaposlenika o svim čimbenicima kompanijske kulture osnova je za unaprjeđenje zadovoljstva, a tu je ključan alat  otvorena i dvosmjerna komunikacija.

Uz nagrađivanje i motivaciju zaposlenika u kojem ostvarujemo najbolje rezultate na tržištu, stvaramo okruženje koje omogućuje kontinuirani profesionalni razvoj i podizanje osobne konkurentnosti uz istovremeno uspostavljanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života. Rezultat toga je i činjenica da smo kompanija sa 43 posto žena na top menadžerskim pozicijama, na što smo iznimno ponosni.
– Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma

Certifikat joj je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Trenutačno je 35 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie predstavništvo Zagreb, AbbVie predstavništvo Sarajevo, AbbVie predstavništvo Beograd, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatska Lutrija, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA – Industrija nafte, Iskon Internet, JGL, JT International Zagreb, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.