Hrvatski Telekom dobio Certifikat Poslodavac Partner (CPP)

Fotografija članka: Hrvatski Telekom dobio Certifikat Poslodavac Partner (CPP)

Hrvatskom Telekomu petu je godinu zaredom dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Oglas

Tvrtka se ističe besprijekorno postavljenim procesima u područjima Strategije i Upravljanja učinkom, zahvaljujući strateškoj pozicioniranosti funkcije ljudskih resursa unutar kompanije i sustavu praćenja radnog učinka i nagrađivanja kojim su obuhvaćeni svi zaposlenici.

Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma primila je u ime HT-a Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Veseli me što smo i ove godine potvrdili odličnost u upravljanju ljudskim resursima i postigli izvrsne rezultate. Dobro posloženi i razvijeni procesi osnova su koja nam omogućuje ostvarenje krajnjeg cilja – imati kompetentne zaposlenike koji su sposobni predvoditi digitalnu promjenu kompanije i društva, a istodobno uživati u svom poslu i osobno se razvijati.

Digitalizacija je već duboko zahvatila našu kompaniju. Utječe i na promjenu korporativne kulture koja sada potiče još veću otvorenost, suradnju, inovativnost i jednostavnost u svemu što radimo. Strogu organizaciju i hijerarhiju zamjenjuju agilni timovi koji se okupljaju na projektnom zadatku. I svatko dobiva svoju priliku da bude relevantan, da se istakne i pomogne, te bude nagrađen. THINK BIGGER (Misli šire) poruka je koja nas vodi da radimo sa srcem, ostvarimo neostvarivo, pretvorimo obično u fantastično i – dobro se zabavimo.

U toj nezaustavljivoj transformaciji uloga Ljudskih resursa je strateška jer volimo tehnologiju, ali ljudi su na – prvom mjestu.
– Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.