Hrvatski Telekom će pomoći stradalima od poplave u Slavoniji

Fotografija članka: Hrvatski Telekom će pomoći stradalima od poplave u Slavoniji

Upravo smo dobili informaciju kako će i Hrvatski Telekom svim stradalnicima u prihvatnim centrima na područjima stradalima od poplave osigurati besplatne komunikacijske usluge.

Oglas

Već danima možemo čitati o velikim poplavama koje su se dogodile na području Hrvatske, pogotovo Slavonije i Baranje. Isto tako, na društvenim mrežama, Facebooku i Twitteru smo mogli vidjeti pregršt slika i informacija o poplavama. Čak su neki i spomenuli kako bi i telekom kompanije u Hrvatskoj trebale reagirati na ovu situaciju i ponuditi svoje besplatne usluge ugroženima.

Prvu informaciju koju smo dobili je iz Hrvatskog Telekoma koji nam javlja kako će svim stradalnicima u prihvatnim centrima na područjima stradalima od poplave osigurati besplatni Internet i Wi-Fi zone, kao i dovoljne količine SIM kartica i bonova kako bi mogli nesmetano komunicirati. Također, HT će stradalnicima osigurati tehničku opremu kako bi mogli komunicirati s najbližima.

Isto tako, Hrvatski Telekom odriče se i svih prihoda od poziva na humanitarni broj telefona 060 9011. Dodatno, HT će pomoći u kupnji prehrambenih i higijenskih potrepština za sve stradalnike.

Pohvaljujemo i podržavamo ovu humanitarnu gestu HT-a.

Hrvatski Telekom će pomoći stradalima od poplava u Slavoniji

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.