Hrvatski Samsung Mob!lersi postali dio svjetse elite

Fotografija članka: Hrvatski Samsung Mob!lersi postali dio svjetse elite

Tom je prilikom rekao Mob!lersima: „Budite ponosni, jer ste danas postali dio elitne grupe koja globalno okuplja preko 900 članova koji imaju ekskluzivan pristup najnovijim mobilnim uređajima. Na vama je velika odgovornost da svojim sljedbenicima na najbolji mogući način prenesete svoje dojmove o Samsung mobilnim uređajima.“

Belizar Zečić, voditelj odjela za telekomunikacije Samsung Electronics Adriatic predstavio je Mob!lers program u Hrvatskoj te je izjavio: „Hrvatska je prva zemlja u regiji u kojoj je Samsung pokrenuo Mob!lerse, projekt u kojem će mladi entuzijasti i zaljubljenici u mobilne tehnologije imati priliku prvi testirati najnovije Samsungove pametne mobitele i podijeliti svoje dojmove preko društvenih mreža.“

Nakon službenog predstavljanja i uručivanja diploma, Samsung Mob!lersi odmah će prionuti poslu, podijeljeni u dvije grupe: jedna će na korištenje dobiti Galaxy Note, a druga Galaxy S II. Nakon nekoliko dana tijekom kojih će usvojiti sve funkcije i posebnosti uređaja, sa svojim će followerima preko društvenih mreža podijeliti slike, video klipove i iskustva sa svojim novim uređajima, a posebice kako im obogaćuju, olakšavaju ili jednostavno samo uljepšavaju svakodnevni život. Samsung Mob!lersi neće međutim samo testirati najnovije cool mobilne uređaje, već će savjetima i uputama stajati na raspolaganju svima koji su zainteresirani za aktualne Samsungove uređaje.

„Dobili smo ekskluzivnu priliku i pristup nekima od najboljih i najzanimljivijih tehnologija na svijetu. Vjerujemo da ćemo opravdati povjerenje koje nam je Samsung ukazao i da će se naši followeri u svakom trenutku moći osloniti na naše savjete. Jedva čekamo krenuti u akciju“, izjavili su novih hrvatski Samsung Mob!lersi nakon uručenja diploma.

Samsung Mob!lers projekt pokrenut je 2006. godine u Južnoj Koreji pod nazivom „Anycall Dreamers“, a 2009. nakon pokretanja u Njemačkoj preimenovan je u „Samsung Mob!lers“. Do danas projekt ima preko 900 članova u više od 19 država. Sadržaj koji su Mob!lersi kreirali pogledalo je više od 34 milijuna ljudi na društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i YouTubea, a mnoge njihove ideje ušle su u razvoj novih mobilnih uređaja. Hrvatska je prva zemlja u regiji koja će omogućiti mladim kreativcima i zaljubljenicima u mobaće da postanu dio globalne obitelji Samsung Mob!lers.

Hrvatski Samsung Mob!lersi postali dio svjetse elite

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.