Hrvatski olimpijci podržali Samsung Hope Relay – sudjelujte i vi, podržite SOS Dječje selo Hrvatska!

Fotografija članka: Hrvatski olimpijci podržali Samsung Hope Relay – sudjelujte i vi, podržite SOS Dječje selo Hrvatska!

Samsung Electronics se pohvalio kako su i hrvatski olimpijci po povratku s Olimpijskih igara u Londonu priključili Samsung Hope Relay humanitarnoj akciji. Evo i zanimljivih fotografija.

Oglas

Naime, deset naših olimpijaca direktno nas je izvještavalo iz Londona putem Samsung GALAXY S III uređaja te su putem društvenih mreža s nama svakodnevno dijelili svoje dojmove, izvještaje sa terena kao i fotografije koje su samostalno snimili.  Sve to učinilo je da se osjećamo kao dio Olimpijskog tima.  Po povratku u Hrvatsku naši olimpijci besplatno su preuzeli Hope Relay aplikaciju na svoj pametni telefon GALAXY S III putem Samsung Hrvatska Facebook stranice i na taj način dali su svoj doprinos Hope Relay humanitarnoj akciji, a time i SOS Dječjem selu Hrvatska. Evo što su neki od njih izjavili:

„Na Olimpijadi je bilo prekrasno, presretan sam radi osvojene bronce. Očekujem još puno uspjeha i puno medalja od ovakve Hrvatske! Podržavam humanitarnu akciju Samsung Hope Relay i pozivam sve da se svojim toplim srcem u nju uključe!“, izjavio je Slavko Goluža. Mario Todorović nadodao je :“ Ovim putem pozivam sve ljude koji se bave sportom, bilo amaterski ili profesionalno, da preuzmu aplikaciju Hope Relay  na svoj mobitel te da svojim koracima zajedno pomognemo SOS Dječjem selu Hrvatska.“ Naša zlatna Sandra Perković također se uključila u Hope Relay i sve pozvala na sudjelovanje sljedećim riječima: „Ovom prilikom pozivam sve da se uključe u humanitarnu akciju Samsung Hope Relay koja pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska. To je mali korak za nas, a velika pomoć djeci.

Ukoliko već niste, i Vi se možete uključiti u Samsung Hope Relay humanitarnu akciju! Za prijeđena tri kilometra u vožnji biciklom ili na rolama, dok trčite ili ste u šetnji, Samsung Electronics donirat će 7 kuna za SOS Dječje selo Hrvatska! Preuzmite aplikaciju na svoj pametni telefon putem Samsung Hrvatska Facebook stranice i dajte svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji!

Kako bi Hope Relay humanitarnu akciju još više približio hrvatskim građanima, Samsung je oformio mobilne timove koji će našim građanima dati sve informacije o ovoj kampanji. Niže dostavljamo popis lokacija i vrijeme kada se možete susresti s našim timovima i saznati više o svim pogodnostima iz prve ruke.

Samsung Hope Relay

Zagreb

Split

Rijeka

Osijek

25.8. jezero Jarun, od 15 do 19 sati

18.8. Riva, od 10 do 14 sati

25.8. Korzo, od 10 do 14 sati

1.9. centar grada, od 10 do 14 sati

1.9. jezero Bundek, od 15 do 19 sati

25.8. plaža Bačvice, od 15 do 19 h

1.9. Lungo Mare, od 10 do 14 sati

8.9. Mostovi, od 10 do 14 sati

7.9. centar grada, od 15 do 19 h

8.9. Riva, od 10 do 14 sati

8.9. Korzo, od 10 do 14 sati

8.9. jezero Jarun, od 15 do 19 h

.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.