Hrvatske pošta – nove internetske stranice na staroj adresi – posta.hr

Fotografija članka: Hrvatske pošta – nove internetske stranice na staroj adresi – posta.hr

Kako dolazi jesen, svi polako oblače novo internetsko ruho. Ako se ovih dana svojim web pretraživačem uputite na web stranice Hrvatske pošte, dočekat će vas ugodno iznenađenje.

Oglas

Hrvatska pošta, nacionalni poštanski operator i jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih brandova radi što brže i jednostavnije komunikacije sa svojim korisnicima pokrenula je nove korisničke internetske stranice koje su u potpunosti prilagođene željama i navikama korisnika.

Razvoj novih usluga, proaktivna prodaja, uvođenje novih proizvoda te orijentiranost prema kupcu samo su neke od karakteristika zbog kojih je Hrvatska pošta prepoznata kao društveno odgovorna tvrtka koja prati i razvija kvalitetne usluge za sadašnje i buduće potrebe svojih korisnika. Upravo iz tog razloga, Hrvatska pošta pokrenula je početkom kolovoza, nove redizajnirane korisničke stranice. Nove redizajnirane stranice kao i sam sadržaj koncipirani su u potpunosti iz pozicije korisnika. Tako je posjetiteljima ponuđen jednostavniji i kvalitetniji pristup do već poznatih, ali i do niza novih sadržaja o uslugama i proizvodima Hrvatske pošte. Sve informacije poput cjenika, popisa poštanskih ureda, izračuna cijena usluge hpekspres i sl. na novima internetskim stranicama dostupne su malim brojem klikova, a pronalazak traženih informacija dostupan je na nekoliko načina: padajućim izbornikom, tražilicama, poveznicama te direktnim linkovima.

Korisničke stranice osmišljene su prema rezultatima analiziranja potreba i navika korisnika i posjetitelja prijašnjih internetskih stranica, odnosno stranice su koncipirane prema vrstama informacija za koje su korisnici najčešće zainteresirani. Novo u internetskom nastupu Hrvatske pošte jest i posebno odvojen sadržaj za poslovne korisnike, koji mogu dobiti precizne informacije o ponudi usluga prilagođene njihovim potrebama.  Također je proširena i količina sadržaja u odnosu na prijašnje web-stranice, a novosti su i kategorija čestih pitanja koja korisnici postavljaju našem Kontaktnom centru te odgovori na njih.

Novost je i digitalni prikaz pozicije poštanskih ureda. Prve reakcije korisnika usluga Hrvatske pošte su pozitivne jer korisnik na stranicama vrlo jednostavno i intuitivno dolazi do svih traženih informacija. Nove internetske stranice svidjele su se i fanovima Hrvatske pošte na Facebooku, a neki od komentara su: „Moderan dizajn, pregledno i jednostavno snalaženje…Odlične su, pregledne, informativne i estetski na vrhuncu…. U korak s vremenom i zahtjevima današnjice…“ Sustav za ažuriranje i postavljanje sadržaja rezultat je suradnje s tvrtkom Globaldizajn dok je osnovni dizajn rezultat suradnje s tvrtkom Sto2.

Kako suvremeno poslovanje podrazumijeva i implementaciju moderne komunikacijske tehnologije, Hrvatska pošta uz korisničke stranice javnosti predstavlja i korporativne tj. poslovne stranice poduzeća, koje su zbog svog sadržaja u novoj koncepciji odvojene od korisničkih stranica. Aktualne informacije o poslovanju tvrtke svi zainteresirani mogu pronaći na novim poslovnim stranicama hrvatska.posta.hr. Internetske stranice posta.hr te hrvatska.posta.hr zadovoljavaju najviše standarde i dostignuća web-struke uz mogućnost korištenja suvremenih aplikacija te je time Hrvatska pošta ponovno potvrdila usmjerenost prema odgovornom i transparentnom komuniciranju putem svih suvremenih komunikacijskih kanala, kao što su Facebook, Twitter i Google+.

U posljednjih godinu dana Hrvatska pošta započela je aktivno s integracijom novih tehnologija te su tako pokrenute vrlo popularna iPhone aplikacija Hrvatske pošte, zasebne stranice ekspresne dostave Hrvatske pošte a svi su poštanski uredi na području cijele Republike Hrvatske dobile i svoj jedinstveni QR-kod. Stalno osluškujući želje i potrebe svojih klijenata te slijedeći trendove na tržištu, Hrvatska pošta neprestano radi na podizanju kvalitete usluga, a pokretanje novih, suvremenih korisničkih te poslovnih (korporativnih) stranica dodatno će poboljšati kvalitetu poštanskog poslovanja i odnosa s korisnikom.

Hrvatsku poštu potražite na poznatoj adresi – .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.