HR Days: Vipnet dobio nagradu za ‘Najbolju HR praksu’

Fotografija članka: HR Days: Vipnet dobio nagradu za ‘Najbolju HR praksu’

Vipnet je slavio u snažnoj konkurenciji i potvrdio jačanje uloge kompanije u razvijanju najboljih praksi upravljanja ljudskim resursima na domaćem tržištu.

Oglas

Interni startup tim „Empowering ideas“

Temeljna obilježja Vipneta su startup kultura i duh inovativnosti s kojima je 1999. ušao na hrvatsko tržište. Danas je Vipnet kompanija koja broji više od 2 milijuna korisnika i 1300 zaposlenika, i u želji za očuvanjem snažne startup kulture među svojim zaposlenicima, uveden je program internog poduzetništva, usmjeren na poticanje inovacija, koji se provodi na razini A1 Telekom Austria Grupe. Sukladno tome, u ožujku 2017. godine u sklopu programa „Empowering Ideas“ svi Vipnetovi zaposlenici pozvani su na natječaj u kojem timski prijavljuju inovativne ideje. Pobjedničkom timu je osigurano da narednih godinu dana radi isključivo na razvoju svoje projektne ideje izvan Vipneta u prostorima Centra znanja, kreativnosti i inovacija HUB385, uz dodatni budžet, pritom zadržavajući plaće te stalni posao uz osigurane brojne edukacije za usavršavanje znanja te uz podršku mentora i menadžmenta kompanije.

„Ovim programom želimo omogućiti našim zaposlenicima da inoviraju, eksperimentiraju, testiraju nove načine rada, uče iz grešaka i postaju dio startup zajednice uz svu potrebnu stručnu i financijsku podršku.„ poručio je Ivan Bartulović, glavni direktor za ljudske resurse i korporativne komunikacije Vipneta dodavši: „Nagrada za Najbolju HR praksu priznanje je za naša brojna nastojanja da u Vipnetu potičemo inovativnu kulturu i pripremamo zaposlenike za izazove digitalnog doba. Ova nagrada također potvrđuje koliko je bitno spajati najbolje od dva svijeta – iskustvo i znanje koje osigurava velika korporacija uz fleksibilan i agilan pristup radu“.

Projektom „Empowering ideas“ na konkretan je način implementiran „new way of working“ koji ujedno doprinosi jednom od glavnih strateških ciljeva Vipneta – da bude standard izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima te da stvara poticajno radno okružje za zaposlenike.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.