HPN event – održana HP Networking konferencija, predstavljeni novi HP-ovi mrežni uređaji

Fotografija članka: HPN event – održana HP Networking konferencija, predstavljeni novi HP-ovi mrežni uređaji

Kraj mjeseca listopada bio je u znaku HP-a i njihove partnerske konferencije u kojoj su predstavili nove aplikacije, uređaje i kako funkcioniraju u modernom mrežnom okruženju.

Oglas

U zagrebačkom Matis Absolut Lounge baru posljednjeg dana u listopadu održana je zanimljiva konferencija na kojoj je predstavljeno nekoliko zanimljivih poslovnih tema koje bi mogle promijeniti način poslovanja, pogotovo kada govorimo o računalnim mrežama. Mobilnost, transformacija podatkovnog centra i virtualizacija omogućuju nam da budemo produktivniji i kreiramo nove poslovne prilike, no također mijenjaju uzorak prometa koji putuje našom mrežom.

No, kao što i sami znate, mreže se mijenjaju, uvode se “nova pravila igre”, pitanje je je li i vaša poslovna mreža spremna prihvatiti te promjene i prilagoditi se modernom dobu. Priča koju su ispričali HP-ovci zajedno s partnerima odnosi se i na nove mrežne uređaje, aplikacije i sigurnost, a čuli smo i neke primjere iz prakse, bilo da se radi o njihovoj primjeni ili samo o testiranju novih uređaja.

Svoja su iskustva s prisutnima podijelili predstavnici uglednih kompanija kao što su Ericsson Nikola Tesla, CARNet i Školska knjiga, kao i partnera HP-a kao što su Storm Computers, Euro Computer Systems i Megatrend. Predstavnici spomenutih firmi govorili su o primjeni i rezultatima upotrebe jedinstvene HP tehnologije poput:
– Software Defined Networking – skup HP rješenja koja olakšavaju konfiguriranje mrežne infrastrukture i poboljšavaju rad aplikacija
– Intelligent Management Center – HP alat za jednostavno i brzo upravljanje mrežnom infrastrukturom koji podržava uređaje kod više od 30 proizvođača mrežne opreme
– Intelligent Resilient Framework – HP tehnologija za povezivanje više HP mrežnih uređaja u jednu logičku cjelinu kako bi se poboljšale performanse i olakšalo upravljanje mrežom
– Open Application Architecture – koncept koji omogućuju stvaranje virtualnih poslužitelja unutar HP preklopnika i usmjeritelja

Detalje o samoj konferenciji kao i sve prezentacije možete pronaći na stranicama , a u nastavku možete vidjeti i mini foto album koji smo snimili na samom eventu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.