HP vodeći na području diskovnih sustava za pohranu

Racunalo.com foto

U izvješću se također spominje da HP dijeli prvo mjesto po prihodima na tržištu mreža za pohranu (SAN) i iSCSI rješenja, držeći 24,8% tržišnog udjela. Na vodećem je položaju na tržištu i po ukupnom broju isporučenih SAN jedinica tijekom tromjesečja.
HP-ov stalan rast na tržištu uređaja za pohranu nadalje je ilustriran najnovijim kvartalnim financijskim rezultatima koji pokazuju da se prihod od poslužitelja srednje klase povećao za 44% u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok nova obitelj proizvoda HP Enterprise Virtual Array (EVA) pokazuje odličnu prihvaćenost na tržištu.(2)
Druga povezana vijest kaže da je HP u nedavno najavljenom izvješću VARBusiness 2005 Annual Report Card nazvan “Tvrtkom godine”. HP je ostvario najbolji ukupni rezultat u kategoriji lojalnosti partnera, što pokazuje da HP nastavlja biti proizvođač rješenja za pohranu kojeg dobavljači preferiraju.
Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci HP je počeo isporučivati više novih StorageWorks proizvoda od kojih se očekuje da će pomoći održati stalan rast poslovanja na području rješenja za pohranu. Najnovije najave obuhvaćaju:
• HP Systems Insight Manager 5.0 i HP Storage Essentials – prva objedinjena platforma za upravljanje heterogenim poslužiteljima i pohranom s iste konzole.
• HP StorageWorks Scalable File Share 2.0 – unaprjeđuje StorageWorks Grid propusnošću 10 puta većom od skalabilnih sustava utemeljenih na NFS-u (Network File System).
• HP StorageWorks XP10000 – približava poslovnu klasu tehnologije virtualizacije širem tržištu
• USB uređaji za rad s digitalnim audio trakama – prvo rješenje koje malim i srednjim tvrtkama nudi pristupačnu zaštitu podataka
•  Fibre Attached Technology Adapted (FATA) diskovni pogoni – poboljšavaju učinkovitost korisnika i nude pristupačnu pohranu visokog kapaciteta za proizvode iz obitelji HP EVA

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.