HP-u priznanje za najboljeg pružatelja usluga za oporavak nakon nezgoda

Racunalo.com foto

HP je dobio visoke ocjene zbog širine zemljopisnog područja koje pokriva, podrške za daljinski pristup i svojih pružatelja usluga. HP je u izvješću također pohvaljen zbog implementacije aplikacija u paketu i operacijskog iskustva.
Budući da usklađuju IT s poslovanjem, HP-ova rješenja za poslovni kontinuitet i raspoloživost pomažu korisnicima u prepoznavanju i ublažavanju rizika, istovremeno im omogućujući nastavak poslovnih procesa koji zahtijevaju IT podršku u slučaju nedostupnosti lokacije ili prekida usluge.
“Forresterovo izvješće potvrđuje ono što je na tržištu već poznato: HP je vrhunski dobavljač koji ostvaruje uspjehe uglavnom zbog svoje suradnje s korisnicima, sveobuhvatne ponude i širokog geografskog područja koje pokriva”, izjavio je John Bennett, globalni direktor HP-ovog odjela Business Continuity and Availability Solutions. “HP-ovo bogato operacijsko iskustvo, globalni doseg i integrirani pristup koji kombinira ljude, procese i tehnologiju stavljaju ga na neupitno vodeće mjesto  na području usluga i proizvoda za poslovni kontinuitet i raspoloživost.”
HP nudi cijeli raspon ponuda u što se ubrajaju i rješenja za poslovni kontinuitet, visoko raspoložive IT infrastrukture i usluge, zaštita podataka i rješenja za oporavak, sigurnosna rješenja i rješenja za toleranciju u slučaju nezgoda.
S obzirom na HP-ovo vodstvo na području usluga za oporavak na fiksnim lokacijama, Forresterovo izvješće bilježi da HP nudi i zajedničke resurse za oporavak i resurse za posredno upravljanje oporavkom na svim globalnim tržištima. U modelu zajedničkih resursa HP planira da skup klijentskih računala dijeli istu opremu i upravlja razinom zajedničkog korištenja prema omjeru, pod pretpostavkom da nezgode gotovo nikada ne pogađaju velik broj klijentskih računala istovremeno. Resursi za posredno upravljanje oporavkom nude hibrid oporavka putem dijeljenih resursa i oporavka po načelu “uradi sam”.
U izvješću se također spominje da tijekom protekle tri godine HP uspješno privlači mnoštvo novih korisnika svojim uslugama za oporavak s fiksne lokacije, istovremeno aktivno gradeći i šireći infrastrukturu. HP je uložio 100 milijuna USD u poslovanje s uslugama za oporavak od nezgoda i povećao broj lokacija s 46 na 62.
Da bi pomogao svojim korisnicima u proaktivnom održavanju, oporavku i nastavljanju procesa ključnih za uspjeh projekta nakon neraspoloživosti, HP ima više od 5000 zaposlenika koji rade na uslugama visoke raspoloživosti te 69 000 najiskusnijih stručnjaka s područja usluga posrednog upravljanja, savjetovanja i integracije te tehnoloških usluga u gotovo 160 zemalja.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.