HP TouchPad obnovljen i ponovo na rasprodaji za 99$ i 149$

Fotografija članka: HP TouchPad obnovljen i ponovo na rasprodaji za 99$ i 149$

Kako bi i cjenovno konkurirao drugim proizvođačima, a osobito Appleovom iPadu, HP je u kolovozu ponudio TouchPad po akcijskim cijenama, o čemu smo , no ova akcija će ponovo pomaknuti neke stvari. Isto tako, prije nekoliko dana smo objavili informaciju kako se HP-ovi tableti u SAD-u prodaju bolje od primjerice i od Applea i od Samsunga, što nam se učinilo praktički nevjerojatnim, ali brojke tako govore (), tako da očito HP ima strategiju kojom želi i može privući kupce. Naravno, pri tome mora računati na osjetno manju zaradu, možda čak i na gubitak, ali sve je to tržišna strategija.

Vratimo se mi na HP TouchPad. Osim ovog tableta, o kojem smo pisali nadugačko i naširoko, možete kupiti i pregršt dodatne opreme za 79$ (accessory bundle), kao što su kućište, Touchstone bežična doking stanica za punjenje i Bluetooth wireless tipkovnica.

Sve potrebne detalje pronaći ćete u nastavku, gdje je i i web adresa gdje će se nalaziti rasprodaja – počinje 11.12.2011 no zbog razlike u vremenu probajte i dan ranije, tko zna, možda "ubodete" koji :)

HP TouchPad obnovljen i ponovo na rasprodaji za 99$ i 149$

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.