HP Spectre x2, Envy x360, Envy 13 i Envy 17 predstavljeni na Filmskom festivalu u Cannesu

Fotografija članka: HP Spectre x2, Envy x360, Envy 13 i Envy 17 predstavljeni na Filmskom festivalu u Cannesu

Tvrtka HP Inc. bilježi 14. godinu na Filmskom festivalu u Cannesu te, na temelju 75 godina dugoj tradiciji u filmskoj inovaciji, predstavlja uređaje koji redefiniraju način na koji ljudi dizajniraju, surađuju i stvaraju.

Oglas

Iz radionice nagrađivanih radnih stanica i zaslona koji se koriste u filmskoj industriji, HP-ov novi portfelj vrhunskih računala Spectre x2, ENVY x360 i prijenosnih računala ENVY nudi performanse, dizajn i inovaciju za najnoviju generaciju digitalnih kreativaca koji mogu nadahnuti svijet kao nikad do sad.

Svaki je aspekt HP-ovih računala Spectre i ENVY osmišljen za pomicanje kreativnih granica i otvaranje novih mogućnosti, čime HP potvrđuje svoje vodeće mjesto u kreativnoj industriji. Smiona konstrukcija i vrhunski dizajn pridobit će pripadnike ove generacije koji koriste tehnologiju da bi se izrazili. Spectre x2, HP-ovo prvo luksuzno odvojivo računalo dizajnirano za Windows Ink1, ima sve, uključujući i olovku za precizno crtanje koju su osmislili sami umjetnici i koja će sigurno zadiviti digitalne kreativce. Svaki milimetar novih računala ENVY x360 i prijenosnih računala ENVY pruža iznimne performanse koje omogućuju korisnicima nov pristup radu, stvaranju i igranju bez ugrožavanja stila ili funkcionalnosti.

HP Spectre x2 vrhunsko je odvojivo računalo koje ima performanse Intel® Core™ procesora 7. generacije, izdržljivost zahvaljujući zglobu od nehrđajućeg čelika i mogućnost stvaranja pomoću tehnologije Windows Ink.
•    Preciznost digitalnog rukopisa u svim načinima rada: Windows Ink olovka osjetljiva je na pritisak te omogućuje novim umjetnicima i kreativcima stvaranje niza umjetničkih efekata, od različitih debljina crta do suptilnog osjenčavanja i bojenja. Osim toga, stalak od nehrđajućeg čelika u obliku slova U omogućuje različite položaje, od polegnutog sve do 165 stupnjeva, koji su prilagođeni upotrebi digitalnog rukopisa i različitim stilovima života, te istovremeno pruža iznimnu izdržljivost koja je važna za svakodnevnu upotrebu.
•    Dizajn unaprijeđen vrhunskim materijalima: aluminijsko kućište izrađeno CNC strojem u tamnosivoj boji s bakrenim stalkom pruža veću izdržljivost u svakoj krivulji i obrisu profinjenog dizajna.
•    Jasan prikaz: sjajan zaslon2 od 12,3 inča (3000×2000 px) sa 6 milijuna piksela dovodi HD na višu razinu uz još više opcija okolne rasvjete, što fotografima i grafičkim umjetnicima omogućuje bolji prikaz zaslona.
•    Izdržljiva odvojiva tipkovnica: tipkovnica je opremljena snažnim magnetom koji je drži pričvršćenu u svim načinima rada, dodirnom plohom od posebnog responzivnog stakla te je u punoj je veličini.
•    Kamere visoke razlučivosti: stražnja kamera od 13 MP, širokokutna prednja kamera od 5 MP s tehnologijom WDR i infracrvena kamera3 za biometrijsku provjeru identiteta značajke Windows Hello.
•    Dug vijek trajanja baterije uz HP-ovu značajku Fast Charge: HP-ova tehnologija Fast Charge5 omogućuje do 8 sati4 rada i zabave uz brzo punjenje baterije do 50 % kapaciteta u samo 30 minuta.

Prijenosno računalo HP ENVY 13 nudi vrhunske performanse i funkcije dok ste u pokretu, dok ENVY 17 pruža performanse stolnog računala gdje god se nalazili te postaje kreativni alat čim osjetite nadahnuće.
•    Dizajn stvoren za crveni tepih: čvrsto metalno kućište u svijetlosivoj i zlatnoj boji s elegantnim zglobom za podizanje omogućuje dobar protok zraka u ventilatoru, kao i veću udobnost prilikom tipkanja.
•    Neograničena kreativnost: uz UHD zaslon6 s više od 8 milijuna piksela, četiri zvučnika s diskretnim pojačalima i širokokutnu HD kameru sa značajkom WDR3 nestaju granice između stvaranja i zabave.
•    Siguran sadržaj: dodatni HP-ov sigurnosni uređaj s ugrađenim čitačem otisaka prstiju na računalu HP ENVY 13 i značajkom Windows Hello pruža sigurnosne značajke koje objedinjuju praktičnost i zaštitu vaših najnovijih ideja.
•    Performanse za veću učinkovitost: omogućuje jednostavno obavljanje više zadataka istodobno s najnovijim procesorima Intel® Core™-i3, Intel® Core™-i5 i Intel® Core™-i77, a dodatna grafička kartica NVIDIA® pruža bolju razlučivost, veću brzinu odaziva i kvalitetu boja na zaslonu za one koji uređuju fotografije ili videozapise.

Konvertibilno računalo HP ENVY x360 od 15,6 inča ima tehnologiju koja omogućuje prebacivanje između prijenosnog računala i tableta.
•    Napredni prilagodljivi dizajn: zaslon s tankim rubom, aluminijsko kućište i zglob pružaju kvalitetu i izdržljivost u svim načinima rada i u svim bojama – modeli s Intel procesorom nude se u svijetlosivoj boji, a modeli s AMD procesorom u tamnosivoj boji.
•    Zaslon za digitalni rukopis i strujanje sadržaja: certifikat za Windows Ink1 i precizna olovka s tehnologijom N-trig omogućuju jednostavno vođenje bilješki i označavanje dokumenata kao na papiru, dok UHD zaslon s tehnologijom IPS nudi više od 8 milijuna piksela za gledanje videozapisa ili uređivanje.
•    Pomicanje granica produktivnosti: korisnici mogu jednostavno obavljati više zadataka istodobno uz provjerene performanse i mogućnost izbora između najnovijih procesora Intel® Core™-i5 i Intel® Core™-i7 te procesora AMD A9 i A127,8 uz mogućnost konfiguracije na 16 GB DDR4 memorije za istovremeno pokretanje velikog broja aplikacija bez zastoja.

Cijene i dostupnost računala Spectre i ENVY9

HP Spectre x2 bit će dostupan u Republici Hrvatskoj najesen.
HP ENVY x360 15 bit će dostupan u Republici Hrvatskoj krajem lipnja po cijeni već od 7399 kuna s PDV-om s Intel procesorom, odnosno 6999 kuna s PDV-om s AMD procesorom.
HP ENVY 13 bit će dostupan u Republici Hrvatskoj krajem lipnja po cijeni već od 6999 kuna s PDV-om.
Prijenosno računalo HP ENVY 17 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj krajem lipnja već od 8199 kuna s PDV-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.