HP softver unaprijeđuje procese informacijske tehnologije

Racunalo.com foto

HP-ov softver unaprijeđuje procese informacijske tehnologije

Veće zrakoplovne tvrtke, bolnice, telekomi i energetske tvrtke usvajaju HP-ov softverski portfelj kako bi promijenile svoje tehnološke procese u svrhu bržeg i kvalitetnijeg pružanja poslovnih usluga.

“Kako poslovno okruženje postaje sve konkurentnije, klijenti razmatraju tehnološka rješenja kojima bi potaknuli diferencijaciju i podržali rast ukupnih prihoda i neto dobiti”, izjavio je Anton Knolmar, potpredsjednik odjela Marketing, Software & Solutions (Marketing, softver i rješenja) HP-a. “Naš cilj je pomoći klijentima da koriste tehnologije za pokretanje poslovne inovacije i postizanje zadivljujućih rezultata za njihove klijente i tržišta.”

Tvrtke koriste HP-ove proizvode kako bi potaknule učinkovitost i optimizirale ulaganja
Fiserv, 4,1 milijardi dolara vrijedan pružatelj rješenja za financijske usluge, koristio je automatizaciju kako bi iskoristio prednosti virtualizacije i povećao učinkovitost upravljanja fizičkim i virtualnim serverima u okruženju elektroničkog plaćanja velikog obujma. Primjenom softvera HP Server Automation Fiserv je uspio automatizirati te upravljati s više od 1.800 servera kroz dva svoja podatkovna centra, poboljšati učinkovitost te omogućiti budući rast servera bez dodatnog zapošljavanja.

“Automatiziranjem manualnih zadataka, kao što su prilagođavanje predložaka i uvođenja novih proizvoda, mogli smo poslovati s većom sposobnošću rasta“, rekao je Brian Baggett, projektni inženjer u tvrtci Fiserv. “S HP-ovom pomoći, ne samo da smo mogli povećati učinkovitost i produktivnost tima, već i uspostaviti dosljedne standarde i najbolje prakse za regulativu usklađenosti, koje se mogu primijeniti širom poduzeća.”

Verizon Business je odabrao kombinaciju HP-ih usluga, serververskog hardvera i softvera za automatizaciju kako bi poslužili kao temelj za jedno od najiscrpnijih rješenja cloud računarstva u industriji. Njihovo rješenje Computing as a Service (CaaS) koristi HP-ovu tehnologijiu u pružanju fleksibilnog, sigurnog i isplativog načina upravljanja IT resursima u tvrtkama.

“Klijenti poduzeća nastavljaju hvaliti naše CaaS rješenje zbog nenadmašive kombinacije sigurnosti, pouzdanosti, fleksibilnosti i kontrole”, rekao je Joe Crawford, izvršni direktor odjela IT Solutions (IT rješenja) u tvrtci Verizon Business. “S vodećom tehnologijom dobavljača kao što je HP, pružili smo ono za što vjerujemo da je zaista najbolje cloud rješenje za poduzeća u svojoj klasi.”

Virgin Atlantic Airways, britanska zrakoplovna tvrtka sa sjedištem u Crawleyu, u Zapadnom Sussexu u Engleskoj, htjela je odabrati i razviti integriran alat za nadzor. Njihovi ciljevi su bili povećanje zadovoljstva krajnjeg korisnika, povećanje učinkovitost primjene, kao i smanjenje problema s uslugom i infrastrukturom.

“Nakon primjene rješenja HP Business Service Management solution , naše ankete o zadovoljstvu korisnika bilježe najveće rezultate ikad. Tokovi rada timova zaduženih za IT usluge značajno su se poboljšali te se proaktivno suočavamo s važnim pitanjima prije nego ona počnu utjecati na krajnjeg korisnika.”, izjavio je Mark Cameron, voditelj odjela IT Architecture (IT arhitektura), tvrtke Virgin Atlantic Airways Ltd. “Nedavno primijenjeni proizvodi poboljšavaju naše IT mogućnosti te su pokazali koliko IT znači za tvrtku.”

Tvrtka Delta Air Lines, koja opslužuje više od 160 milijuna ljudi svake godine, usredotočila se na HP Quality Center i HP Performance Center kako bi povećala zadovoljstvo korisnika poboljšavanjem iskustva online korisnika za svoju internetsku stranicu, kioska na aerodromu i uređaja na ulici. HP-ov softver je pomogao tvrtci Delta da smanji vrijeme testiranja aplikacija za više od 50 posto. Delta je završila integraciju SkyMiles i WorldPerks programa za putnike s učestalim putovanjima na vrijeme i u okviru predviđenih sredstava.

“Uložili smo dosad neviđen napor kako bismo spojili naše loyalty sustave, uključujući integraciju više od 74 milijuna članova SkyMilesa, te smo u tom procesu stvorili najveći program za putnike koji često putuju na svijetu”, rekao je David Moses, menadžer za osiguranje kvalitete za odjel delta.com, Self-Service and CRM u tvrtci Delta Air Lines. “Automatizacijom testiranja aplikacije s HP-ovim softverom mogli smo pružiti ono što poslovanje zahtijeva s povjerenjem da aplikacije ispunjavaju naše stroge uvjete kvalitete i izvedbe.”

Bolnica St. Louis, neprofitna privatna opća bolnica u Bangkoku na Tajlandu, primijenila je rješenje HP Medical Archive solution kako bi omogućila dostupnost velikih količina digitaliziranih medicinskih informacija 24 sata 7 dana u tjednu. HP-ovo rješenje omogućuje bolnici da poboljša skrb o pacijentu i učinkovitost procesa nudeći brži pristup digitaliziranim slikama. Prije je bilo potrebno nekoliko sati za lociranje informacija, a sada je za to potrebno samo nekoliko sekundi.

“Kao rezultat izvedbe rješenja HP Medical Archive bili smo u mogućnosti povećati razinu zadovoljstva kako pacijenata tako i liječnika”, izjavio je Sombhop Rosarpitak, konzultant za informacijsku tehnologiju u Bolnici St. Louis. “HP-ovo rješenje je pružilo našoj organizaciji neposredan povrat investicije kroz smanjenje troškova poslovanja te povećanje zadovoljstva pacijenta.”

Preobrazba informacije u inteligenciju kako bi se poboljšala poslovna iskoristivost i učinkovitost bila je poticaj za CenterPoint Energy, tvrtku za opskrbu energijom sa sjedištem u Houstonu, da izabere rješenja HP Business Intelligence Solutions . HP-ova rješenja HP Business Intelligence Solutions pomažu CenterPointu da upravlja sve većim količinama ključnih poslovnih informacija širom organizacije.

“Naš zadatak je pružiti klijentu vrhunsko iskustvo putem primjene pametnijih tehnologija. Poslovna analitika i inteligencija zahtijevaju visoku razinu integracije i pristupa podacima te služe kao osnova za naše sustave  budućnosti”, izjavio je dr. Steven Pratt, viši direktor odjela Enterprise Architecture and Systems u tvrtci CenterPoint Energy. “ HP-ova rješenja poslovne inteligencije su nam pomogla razviti rješenje koje pretvara informacijsku imovinu naše organizacije iz spremišta usmjerenih na aplikacije u izuzetno dostupnu platformu poslovne inteligencije.”

Australian air Express (AaE) je najveća i najfleksibilnija australska mreža distribucije zračnih pošiljki. Ta tvrtka ovisi o rješenjima HP Business Technology Optimization (BTO) kako bi očuvala kvalitetu, izvedbu i učinkovitost svojih poslovnih usluga i aplikacija. Korištenjem HP Software as a Service (SaaS) AaE nije trebala unaprijed ulagati u infrastrukturu. Uz pružanje potpunog nadzora te upravljanje poslovnim uslugama i uspješnošću aplikacije, HP je pomogao AaE da smanji svoje troškove testiranja za gotovo 30 posto. BTO rješenja koja je tvrtka usvojila uključuju softver HP Business Availability Center, softver HP SiteScope i softver HP Quality Center.

“HP nam je omogućio korištenje jedinstvene platforme kako bismo optimizirali kvalitetu, dostupnost i izvedbu AaE-ovih ključnih aplikacija te raširenu infrastrukturu”, rekao je Munro Farmer, direktor informatike u Australian air Expressu. “To našim klijentima pruža vrhunsko iskustvo.”

Više informacija o HP-ovom odjelu Software and Solutions dostupno je na internetskoj stranici .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.