HP Slate 7 tabletu snižena cijena na 140$ na svjetskom tržištu, odgovor na konkurenciju?

Fotografija članka: HP Slate 7 tabletu snižena cijena na 140$ na svjetskom tržištu, odgovor na konkurenciju?

Iako mu je i početna cijena bila relativno niska, oko 170 $, što je najavljeno na MWC 2103 sajmu u Barceloni početkom godine, ipak će cijena HP Slate 7 tableta biti niža za tridesetak dolara.

Oglas

HP Slate 7 se može pohvaliti 2-jezgrenim Rockchip RK3066 procesorom na 1,6 GHz, a radi na Android 4.1 operativnom sustavu. Kvalitetan ekran od 7 inča ima rezoluciju od 1024×600 točaka, ugrađeno je 8 GB prostora za pohranu podataka, te 1 GB RAM-a. Jači model s 16 GB će se prodavati za početno najavljenih 170$

Ovo rušenje cijena HP Slate 7 tableta, o kojem smo već , komentiramo kao odgovor na konkurenciju kao što je Amazon, Barnes & Noble te najava novog Nexus 7 tableta. Vodi se veliki rat s cijenama, a HP svakako želi biti dio ovog tržišta. Kako stvari stoje, ovaj bi se tablet mogao dobro prodavati.

Ono što je također zanimljivo kod ovog tableta je ugrađen kvalitetni Beats Audio sustav što može biti prednost nad konkurencijom, kao što je to i posebna HP ePrint usluga. Ugrađene su i dvije kamere – prednja je VGA a stražnja od 3MP. Jasno, tu je i microSD ulaz za memorijsko proširenje.

HP Slate 7 tablet 02

Više o samom tabletu potražite na službenim .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.