HP: Seks i grad 2, New Line Cinema, proljetna kolekcija

Fotografija članka: HP: Seks i grad 2, New Line Cinema, proljetna kolekcija

Film će se premijerno prikazati i u Hrvatskoj u četvrtak, 03. lipnja 2010. godine.

Zahvaljujući suradnji s tom svjetski poznatom franšizom HP će produbiti vezu s predvodnicima trendova u modnom svijetu te osnažiti i potvrditi vlastitu predanost istima. Osim toga, zasigurno će mnoge u svijetu nadahnuti svojim elegantnim i suvremenim računalima.

HP je inače poznat kao predvodnik na području spajanja mode i tehnologije još od predstavljanja prijenosnog računala HP Mini Vivienne Tam  na modnoj pisti tijekom Tamine modne revije 2008. godine na njujorškom Tjednu mode u Bryant Parku. Premijera te prve „digitalne torbice“ potaknula je daljnje HP-ove napore u smjeru približavanja mode i tehnologije, što je u konačnici rezultiralo suradnjom na filmu „Seks i grad 2“.

„Robna marka HP sve se češće poistovjećuje s revolucionarnim stilom i dizajnom,“ ističe Jean-Pierre Le Calvez, potpredsjednik HP-ove poslovne jedinice Personal Systems Group (za regiju EMEA), zadužen za marketing. „Budući da se filmsko ostvarenje ‘Seks i grad 2’ također smatra predvodnikom trendova , bilo je sasvim logično i prirodno našu elegantnu i suvremenu kolekciju računala za proljeće 2010. predstaviti ljudima širom svijeta upravo kroz taj film,“

Glavna glumica i jedna od producenata filma Sarah Jessica Parker pojavit će se u HP-ovoj novoj televizijskoj reklami  pod nazivom „PC is Personal Again“ (Osobna računala ponovno su osobna). Reklama je dio kampanje kojom se želi pokazati kako je tehnologija postala  istinski osobna i važna.

U reklami Sarah glumi samu sebe – sofisticiranu, dinamičnu ženu koja koristi HP-ovo računalo kako bi uskladila svoje raznovrsne životne uloge, od majke i dizajnerice do filmske producentice, i sve to s neizmjernim stilom.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.