HP Secure – globalna kampanja o sigurnosti s Christianom Slaterom

Fotografija članka: HP Secure – globalna kampanja o sigurnosti s Christianom Slaterom

Sigurnost na malo drugačiji način? Zašto ne! Nova web serija “The Wolf” dio je predstavljanja usluge „HP Secure“ u kojoj glavnu ulogu igra Christian Slater. Da, upravo onaj iz serije MrRobot :)

Oglas

HP Inc. predstavlja prvu u nizu globalnih inicijativa za promicanje svijesti o sigurnosnim opasnostima za tvrtke i korisnike. HP studios premijerno donosi dramatičnu web-seriju, The Wolf, koja slikovito prikazuje opasnosti kojima su izložene poslovne mreže te što tvrtke moraju poduzeti kako bi se zaštitile, a u glavnoj je ulozi nagrađivani glumac Christian Slater.

Slater u seriji sustavno i s lakoćom hakira tvrtku – od ureda za pohranu pisama do sobe za sastanke uprave – zahvaljujući stvarnim slabostima na nezaštićenim pisačima i računalima. U prvoj epizodi prikazano je kako sigurnost više nije samo odgovornost mreže niti neko rubno područje, već da se tiče svakoga od nas.

Kako sustav povezanih uređaja ubrzano raste, tako i napadi na mrežne sustave postaju sve složeniji i snažniji. Zaštita uređaja, podataka i identiteta ključna je za održavanje povjerenja u tehnologiju te prilikom odluke s kim i s čim se povezujemo. HP na vlastitom primjeru pokazuje kako se postiže stalan i značajan napredak u osiguravanju budućnosti računalne tehnologije, a serija The Wolf predstavlja kreativan način podizanja svijesti o tom sve većem izazovu za tvrtke.

Sposobnost Christiana Slatera da odigra privlačno uznemirujućeg hakera, kao i njegova popularnost u svijetu internetske sigurnosti, čine ga pravim odabirom za ukazivanje na sigurnosna pitanja zbog kojih tvrtke postaju podložne napadima. Pratite kako se radnja serije The Wolf razvija i kako HP Secure predstavlja rješenje za prijetnje i slabosti.
– Antonio Lucio, direktor za marketing i komunikacije tvrtke HP

Seriju The Wolf režirao je Lance Acord, nominiran za nagrade BAFTA i Emmy, a montažu potpisuje dobitnik Oscara Kirk Baxter.

Hakiranje predstavlja ozbiljan i sve veći problem za tvrtke i korisnike. Kada mi je HP predložio suradnju na ovoj seriji, mislio sam da je to izvrsna prilika za informiranje javnosti o tome kako se bolje zaštiti protiv napada na mrežne sustave.
– Christian Slater, glumac

U sljedećih nekoliko mjeseci HP će se potpuno posvetiti ponovnom osmišljavanju sigurnosti kroz cijeli niz suradnji, događaja i inovacija proizvoda za što sigurnije uređaje , rješenja i tehnologije. eb-seriju možete pogledati i na adresi , a više informacija o usluzi HP Secure potražite na adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.