HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4, 7000 s3, Pro 3000 s3 i 2000 s1 – novi skeneri

Fotografija članka: HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4, 7000 s3, Pro 3000 s3 i 2000 s1 – novi skeneri

HP Inc. predstavio nove skenere ScanJet za mala i srednja poduzeća te druge poslovne korisnike – modele HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4, 7000 s3, Pro 3000 s3 i 2000 s1.

Oglas

Na posebnoj konferenciji za novinare održanoj u Zagrebu kompanija HP Inc. je predstavila četiri skenera nove generacije za poslovnu uporabu koja će zadovoljiti cijeli niz potreba za skeniranjem, od onih uobičajenih uredskih do onih koje se javljaju tijekom složenih radnih procesa. Novi su skeneri HP ScanJets puno brži i otporniji od prethodnih modela te u suvremenim uredima poboljšavaju produktivnost zahvaljujući brzom obostranom skeniranju, visokokapacitetnom automatskom uvlakaču papira (ADF), te vrhunskom upravljanju papirom.

Po prvi puta novi skeneri ScanJets dolaze s opcionalnom podrškom za Wi-Fi vezu1 koja pojednostavljuje spajanje na skenere i skeniranje s bilo kojeg mjesta u uredu. Savršeno je to rješenje za korisnike u zdravstvu, bankarstvu, osiguravateljskoj industriji i sektoru pravnih poslova. Svakako treba spomenuti i aplikaciju HP JetAdvantage Capture koja olakšava preuzimanje, pohranjivanje i usmjeravanje digitalnih datoteka s mobilnih uređaja. Osim toga, novi skeneri korisnicima omogućavaju skeniranje dokumenata izravno u aplikacije zahvaljujući integriranim programskim rješenjima TWAIN i ISIS.

Kompanija HP najavila je i novi entry-level skener, koji se može iskoristiti za niz različitih zadataka, od jednostavnih skenova u boji do složenih radnih procesa po iznimno povoljnim cijenama.

Poslovni korisnici trebaju cjenovno povoljne alate koji se lako koriste i pomažu digitalizirati podatke u sadržaje koji se mogu pretraživati, dijeliti i arhivirati. Danas najavljeni novi skeneri HP ScanJet predstavljaju jednostavna i intuitivna hardverska rješenja za sveopće uredsko skeniranje. Osim toga, dovoljno su otporni i prilagodljivi kako bi zadovoljili jedinstvene radne potrebe, istovremeno omogućujući korisnicima da ostanu usredotočeni na svoje radne zadatke. Treba reći i da zauzimaju vrlo malo prostora pa su savršeni za držanje na radnim stolovima.
– Benjamin Marušić, voditelj HP-ove poslovne jedinice za uredska ispisna rješenja

HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4 i HP ScanJet Enterprise Flow 7000 s3 su dva nova skenera za poslovne korisnike. Oba podržavaju Wi-Fi vezu koja omogućuje rad u pokretu te mogu skenirati presavijene dokumente veličine A3 bez plastičnih omota (carrier sheets). Opremljeni su tehnologijom HP EveryPage koja omogućuje pouzdano skeniranje gotovo svih vrsta dokumenata, uključujući i hrpu papira različitih veličina i težine. Skener HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4 može skenirati najviše 50 stranica/100 slika u minuti, uz preporuku skeniranja najviše 6.000 stranica dnevno; HP ScanJet Enterprise Flow 7000 s3 može skenirati najviše 75 stranica/150 slika u minuti, uz preporuku skeniranja najviše 7.500 stranica dnevno.

Skener HP ScanJet Pro 3000 s3 namijenjen je malim i srednjim kompanijama kojima je potreban pouzdan skener koji može „pratiti“ radne procese. Inače može skenirati najviše 35 stranica/70 slika u minuti, i to i na mobilne uređaje. Riječ je o HP-ovom najpovoljnijem skeneru koji podržava Wi-Fi vezu te USB 3. Opremljen je tehnologijom HP EveryPage.

Skener HP ScanJet Pro 2000 s1 namijenjen je malim i srednjim kompanijama koje jako paze na troškove. Riječ je o entry-level skeneru koji će biti dostupan po iznimno povoljnoj cijeni od 329 američkih dolara. Skener može vrlo brzo i pouzdano digitalizirati veće projekte, i to brzinom od najviše 24 stranice/48 slika u minuti. osim toga, omogućuje obostrano skeniranje s jednim uvlačenjem dokumenta i preporuča se za korisnike koji skeniraju najviše 2.000 stranica dnevno.

Kako smo saznali na konferenciji za novinare, skeneri će na hrvatskom tržištu biti dostupni krajem listopada.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.