HP ProBook 400 G4 – inovativna dizajnerska rješenja malim i srednjim kompanijama

Fotografija članka: HP ProBook 400 G4 – inovativna dizajnerska rješenja malim i srednjim kompanijama

Zahvaljujući iznimno dugom vijeku trajanja baterije na HP ProBook 400 prijenosnom računalu, nova generacija zaposlenika svoje adaptere sada može ostaviti u uredu.

Oglas

HP Inc je u Zagrebu predstavila novu seriju elegantnih prijenosnih računala HP ProBook 400 G4 koji zadovoljavaju potrebe brzorastućih kompanija – i njihovih zaposlenika. Radi se o više različitih modela – ProBook 440 G4, ProBook 450 G4, ProBook 455 G4 i ProBook 700 G4.

Besprimjeran stil za novu radnu snagu

Zahvaljujući novoj shemi boja Asteroid Silver te sjajnom, reflektirajućem logotipu kompanije HP, računalo ostavlja dojam skupljeg računala, dok su otisci prstiju gotovo nevidljivi. Računala iz spomenute serije opremljena su i s većim clickpadom s optimiziranom dodirnom površinom, čija je uporaba vrlo jednostavna.

Osim toga, HP-ovi su uređaji napravljeni da traju. Tako su, primjerice, prošli rigorozna ispitivanja u skladu s vojnim standardima (MIL-STD 810G), uključujući ispitivanja otpornosti na padove, udarce, vibriranje, prašinu i ekstremne temperature, kao i 120 tisuća sati HP-ovih internih ispitivanja i dijagnostike.

Gdje snaga susreće vrijednost

Poboljšana obitelj računala ProBook 400 sastoji se od pet modela koje će zadovoljiti potrebe raznolike radne snage. Pritom svaki od tih pet modela dolazi s cijelim nizom nadopuna namijenjenih upravo poslovnim korisnicima. Zbog zaposlenika koji su neprekidno u pokretu, računala iz te serije mogu se pohvaliti vijekom trajanja baterije od najviše 16 sati, te poboljšanjima na bateriji od 39 do 54 posto u usporedbi s prethodnom generacijom računala.

Naravno, morate imati na umu da će vijek trajanja baterije varirati ovisno o modelu, konfiguraciji, aplikacijama i ostalim funkcijama na vašem novom prijenosniku ProBook.

Početna cijena računala iz serije ProBook 400 iznosi 2999 kuna s PDV-om. Računala su opremljena s najnovijim procesorima Intel® Core™ sedme generacije te AMD-ovim APU-om (ubrzana procesorska jedinica) sedme generacije iz serije A. Slijede i neka druga poboljšanja na računalima iz serije ProBook 400:
•    grafička tehnologija NVIDIA® GeForce® 930MX omogućuje brže performanse aplikacija kao što su foto i video montaža. Osim toga, spomenuta tehnologija općenito ubrzava rad računala jer grafičku obradu i memoriju prebacuje s CPU-a (središnja jedinica za obradu) – i tako oslobađa resurse sustava.
•    full HD (FHD) zasloni (opcionalni) omogućuju kvalitetnije vizuale, s jasnijom slikom i tekstom, i tako oživljavaju dokumente i internetske stranice.
•    utori USB-C™ omogućuju povezivanje, sinkroniziranje i punjenje telefona, kao i istinsko iskustvo dockinga sa stanicom HP Elite USB-C i povezivanja s USB-C perifernim uređajima.
•    sigurnost na razini poslovnih korisnika moguća je zahvaljujući root-level zaštiti putem rješenja HP BIOSphere; zaštiti podataka putem TPM-a 2.0 (Trusted Platform Module); te zaštiti identiteta putem opcionalnih biometričkih čitača otisaka prstiju.

Komunikacija i suradnja

U nastojanju da pomogne malim kompanijama olakšati komunikaciju, HP je računala iz serije ProBook 400 opremio rješenjima koja pojednostavljuju konferencijske pozive putem interneta i čine ih produktivnijima. Tehnologija HP Audio Boost dodana je računalima kako bi poboljšala kvalitetu zvuka pojačavanjem glasnoće zvučnika i basova. Osim toga, spomenuta računala mogu se pohvaliti i s rješenjem za dvosmjerno potiskivanje buke, pa su na obje strane pozadinski zvukovi puno tiši. Napokon, računala iz serije ProBook 400 imaju i ugrađeno rješenje koje detektira glasove, glazbu i filmove te automatski prilagođava audio postavke kako bi korisnici dobili najbolje moguće iskustvo.

Dostupnost i cijene

Svi će modeli biti dostupni krajem listopada.

HP ProBook 430 G4 bit će dostupan po početnoj cijeni od 4299 kuna s PDV-om. Dolazi s procesorima Intel® Core™ sedme generacije i zaslonom visoke razlučivosti od 13,3 inča po dijagonali (FHD i zaslon osjetljiv na dodir su opcionalni), fleksibilnim opcijama za internu pohranu podataka i maksimalnom memorijom od 16 GB DDR4-2133 SDRAM. Osnovna konfiguracija teži 1,49 kg.

HP ProBook 440 G4 bit će dostupan po početnoj cijeni od 3999 kuna s PDV-om. Dolazi s procesorima Intel® Core™ sedme generacije i zaslonom visoke razlučivosti od 14 inča po dijagonali (FHD i zaslon osjetljiv na dodir su opcionalni), fleksibilnim opcijama za internu pohranu podataka i maksimalnom memorijom od 16 GB DDR4-2133 SDRAM. Osnovna konfiguracija teži 1,64 kg.

HP ProBook 450 G4 bit će dostupan po početnoj cijeni od 4100 kuna s PDV-om. Dolazi s procesorima Intel® Core™ sedme generacije i zaslonom visoke razlučivosti od 15,6 inča po dijagonali (FHD i opcionalni zaslon osjetljiv na dodir), fleksibilnim opcijama za internu pohranu podataka i maksimalnom memorijom od 16 GB DDR4-2133 SDRAM. Osnovni model teži 2,04 kg.

HP ProBook 455 G4 bit će dostupan po početnoj cijeni od 2999 kuna s PDV-om. Dolazi s AMD-ovim APU-ima sedme generacije iz serije A i zaslonom visoke razlučivosti od 15,6 inča po dijagonali (FHD je opcionalan), fleksibilnim opcijama za internu pohranu podataka i maksimalnom memorijom od 16 GB DDR4-2133 SDRAM. Osnovni model teži 2,08 kg.

HP ProBook 470 G4 bit će dostupan po početnoj cijeni od 4699 kuna s PDV-om. Dolazi s procesorima Intel® Core™ sedme generacije i HD+ zaslonom od 17,3 inča po dijagonali (FHD je opcionalan), fleksibilnim opcijama za internu pohranu podataka i maksimalnom memorijom od 16 GB DDR4-2133 SDRAM. Osnovna konfiguracija teži 2,63 kg.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.