HP pomaže tvrtkama da odgovore na nove potrebe pomoću rješenja Agile Accelerator

Racunalo.com foto

HP pomaže tvrtkama da odgovore na nove potrebe pomoću rješenja Agile Accelerator

Temeljen na softveru HP Quality Center i HP Application Lifecycle Management konzultantskim uslugama, HP Agile Accelerator upravlja razvojnim projektima Agile od prijedloga do pokretanja, istovremeno pomažući informatičkim odjelima da na bolji način ostvare svoje inicijative za modernizacijom aplikacija. 

HP Agile Accelerator timovima za razvoj sotfvera pomaže da poboljšaju učinkovitost i isplativost svojih poslovnih inicijativa, kroz preddefinirane radne tokove, konfiguracije i korisničke izvještaje. Jedno od najnovijih poboljšanja jest ugrađeni modul za planiranje resursa, koji razvojnim timovima omogućuje bolje upravljanje projektima Agile.

«Organizacije za razvoj aplikacija sve više usvajaju razvojne prakse Agile kako bi poboljšale upravljanje rizicima i smanjile troškove razvoja», kaže Margo Visitacion, analitičarka tvrtke Forrester Research. «Vrijeme je da i testiranje postane ‘agilnije’ (Agile). Tradicionalno testiranje na kraju životnog ciklusa je mrtvo.».

Prepoznavajući potrebu za usklađivanjem aplikacija s poslovnim prioritetima, jedna od glavnih inicijativa za donositelje odluka u informacijskoj tehnologiji jest modernizacija postojećih aplikacija. Prema nedavnom izvještaju Forrestera, gotovo 60 posto anketiranih ocijenilo je inicijative za modernizacijom aplikacija kao «vrlo važne» ili «važne».

Koristeći HP Agile Accelerator za inicijative za modernizacijom aplikacija, klijenti mogu:
— poboljšati poslovnu agilnost bržom reakcijom na zahtjeve koji se mijenjaju: analiza utjecaja promjena timovima za razvoj aplikacija pomaže da shvate kako promjena na određenoj zajedničkoj komponenti može utjecati na ovisne aplikacije.
— smanjiti rizik pogoršanja rezultata aplikacije, otkrivajući nedostatke ranije u životnom ciklusu: uz mogućnost pokretanja testova sigurnosti i izvedbe u modelu Agile tvrtke mogu spriječiti izdavanje softvera s pogreškama, čime štede vrijeme i novac.
— povećati povrat ulaganja isporučujući kvalitetan softver rano i učestalo kroz cijeli životni ciklus aplikacije: uz prethodno izgrađene radne tokove procesa i korisničke uloge timovi za razvoj aplikacija mogu smanjiti broj greški pri provjeri i češće isporučivati softver.
— podići produktivnost kroz bolju suradnju: standardizirano izvještavanje o napretku poboljšava vidljivost i komunikaciju između više timova.

"Uz razne aktivne razvojne projekte koji koriste različite metodologije, trebalo nam je rješenje koje će zadovoljiti i one koji rade s rješenjem Agile i one koji rade bez njega, te će se istovremeno uklopiti u našu postojeću poslovnu arhitekturu", kaže Timothy Perry, glavni direktor za tehnologiju u odjelu za mirovinu i zaštitu tvrtke Genworth Financial. "Kombinirajući prednosti rješenja HP Agile Accelerator i HP Quality Center očekujemo da ćemo povećati učinkovitost svakog razvojnog tima te iskoristiti naša ranija ulaganja".

HP konzultantska rješenja za Agile
HP klijentima nudi široki raspon usluga i znanja za podršku inicijativama za modernizacijom aplikacija pomoću Agile praksi, koje uključuju:
— HP Application Lifecycle Management (ALM) konzultantske usluge za Agile – sveobuhvatne usluge procjene, dizajna, implementacije i upravljanja za strategije ALM i Agile klijentima omogućuju da povećaju uspješnost svojih projekata.
— HP ALM Discovery Workshop za Agile – koristi model HP Agile Maturity kako bi tvrtkama pomogao da definiraju smjernice i usvoje Agile kao podršku poslovnim ciljevima. 
— Agile Accelerator Packaged Implementation Services – klijentima skraćuje vrijeme potrebno do implementacije, prilagođavajući rješenje potrebama pojedinog klijenta i okolini.

"Kako Agile brzo postaje ključna metodologija za modernizaciju aplikacija, za klijente je ključno da pronađu ravnotežu između kvalitete, izvedbe i sigurnosnih standarda s jedne strane te potrebe za brzinom s druge", kaže Jonathan Rende, potpredsjednik Uprave i glavni direktor HP-ovog odjela Business Technology Optimization Applications, Software and Solutions. "HP Agile Accelerator poboljšava suradnju među programerima, odjelom kontrole kvalitete i poslovnim dionicima, kako bi se osiguralo da klijenti postignu svoje ciljeve vezane uz Agile bez narušavanja kvalitete".

Obuka za rješenja HP ALM dostupna je u raznim oblicima, uključujući virtualnu obuku, obuku krajnjih korisnika te instruktore. Više informacija možete pronaći na stranici .

Rješenja HP ALM, uključujući HP Quality Center, HP Performance Center i HP Application Security Center nude se putem modela HP Software as a Service. Više informacija dostupno je na stranici .

Više informacija o rješenju HP Agile Accelerator možete pronaći na stranici .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.