HP poboljšao virtualizacijske mogućnosti poslužitelja HP Integrity

Racunalo.com foto

Nova referentna arhitektura HP Virtual Server Environment (VSE) Reference Architecture za Oracle® Real Application Clusters za HP-UX 11i dinamično skalira infrastrukturu poslužitelja Integrity u slučaju variranja opterećenja Oracleovih baza podataka ključnih za poslovanje. Korisnici mogu, na primjer, koristiti mogućnost automatske dodjele dodatnih poslužiteljskih kapaciteta financijskim aplikacijama tijekom zaključivanja stanja na kraju mjeseca.  
Za korisnike koji su zabrinuti zbog dostupnosti ključnih okruženja s operacijskim sustavom UNIX® tijekom konsolidiranja pomoću virtualizacije, HP je integrirao i HP Serviceguard za HP-UX 11i  s virtualnim računalima HP Integrity. Sada dostupna s najnovijom verzijom HP Serviceguarda, ta funkcija doprinosi zaštiti od kvarova automatski prebacujući virtualna računala s jednog na drugi poslužitelj u VSE-u. Virtualna računala HP Integrity sada omogućuju i  jednostavnu ručnu migraciju virtualnih računala te ubrzavaju kvalifikaciju i implementaciju aplikacija.
“Nijedan drugi dobavljač ne može ponuditi takvu razinu virtualizacijskih mogućnosti za Oracleove korisnike kakvu sada može ponuditi HP”, izjavio je Nick van der Zweep, direktor HP-ova odjela za virtualizacijski softver i softver za poslužitelje Integrity. “Zahvaljujući operacijskom sustavu HP-UX 11i, HP drži vodeći položaj na području virtualizacije poslužitelja ključnih za poslovanje te sada korisnicima  omogućuje automatsku prilagodbu, dodavanje i premještanje poslužiteljskih resursa da bi se podržavale poslovne potrebe koje se stalno mijenjaju.”
Korisnički su zahtjevi za virtualizacijom u porastu – HP je u prošloj godini ostvario porast od 70 posto u isporuci ključnih  virtualizacijskih tehnologija(1) i tako potvrdio IDC-ovu procjenu da će se trošenje na virtualizaciju nastaviti uz znatnu stopu porasta i dosegnuti 15 milijardi dolara do 2009. godine.(2)
HP-ovi korisnici kao što su Allgemeine Bausparkasse, Hrvatska pošta, Grupa Kety, Harman Pro Group, Healthways, Hubert Burda Media Group, Laziomatica, Mitel, Orient Overseas Container Line, Osem Investments Ltd., Royal London Group, Taifook Securities Ltd., Telefonica de Espana i Sveučilište u Magdeburgu imali su koristi od fleksibilnog kapaciteta i boljeg povrata ulaganja koje omogućuje HP VSE.
“Konsolidirali smo svoju HP infrastrukturu putem HP-ovih virtualizacijskih tehnologija te smo sada u stanju spretno odgovoriti na promjene u radnom opterećenju i pritom uštedjeti gotovo 200 000 dolara”,  kaže Clive Cranshaw, tehnički administrator Royal Londona. “Imali smo goleme koristi od toga što je naše informatičko osoblje bilo u stanju usredotočiti se na povećanje vrijednosti poslovanja, dok HP-ova virtualna računala Integrity automatski dodjeljuju poslužiteljske resurse i upravljaju njima te tako održavaju naše korisnike produktivnima.“
Dostupan od 2003., HP VSE temeljni je element HP-ova okvira prilagodljive infrastrukture koji korisnicima omogućuje napredovanje u smjeru automatiziranog računalnog lights-out okruženja kojim je moguće daljinski upravljati 24 sata na dan.   HP nudi opsežan portfelj usluga za HP Virtual Server Environment, od planiranja i procjene preko dizajna i implementacije do proaktivne i reaktivne podrške ključne za poslovanje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.