HP Pavilion x2 od sada i s odvojivim ekranom od 12,1 inča

Fotografija članka: HP Pavilion x2 od sada i s odvojivim ekranom od 12,1 inča

HP Inc. je nadogradio svoje odvojivo stolno računalo HP Pavilion x2 sa dijagonalom zaslona 10,1 inča te sada nudi dverziju od 12,1 inča za korisnike kojima treba veći zaslon za produktivnost i zabavu.

Oglas

Novi HP Pavilion x2 pruža nove značajke, uključujući metalni tablet tankog i laganog dizajna, Intel® procesore, razne mogućnosti za pohranu i zaslon visoke razlučivosti.

Magnetskim konektorom bez okvira tipkovnica se može jednostavno odvojiti i spojiti što omogućuje iskustvo tradicionalnog notebooka. Zaslon se može nagnuti do 130 stupnjeva i pružiti sjajno iskustvo gledanja. Uređaj se u pokretu može preobraziti u tablet s načinom rada „stand“ za gledanje filmova i načinom rada „tent“ za igranje dodirnih igara. Putnička tipkovnica pune veličine od 1,5 milimetara  i dodirna podloga od 54 x 98 milimetara pružaju nevjerojatno notebook iskustvo za bolju produktivnost.

Vijek trajanja baterije je 8 sati i 15 minuta, tablet je težak samo 0,7 kg i tanak samo 8,4 milimetra. Tablet s tipkovnicom ima 1,4 kg i 15,3 milimetra, što je čini jednim od najtanjih osobnih računala s funkcijom 2 u 1 u liniji Pavilion. Zaslon Full HD+ dijagonale 12 inča (1920 x 1280) predstavlja vrhunsku značajku koja korisnicima pruža izvrsno iskustvo gledanja. Uz zaslon  omjera 3:2, korisnici dobivaju 18 posto više okomitog prostora, što je sjajno za pregledavanje, uređivanje dokumenata i tablica te gledanje fotografija.

Korisnici mogu odabrati procesore, uključujući Intel® Atom™ s 64 GB eMMC ili Intel® Core™ M procesore 6. generacije s 128 GB ili 256 GB SSD memorije za produktivnost i multimedije.
HP Pavilion x2 sadrži USB Type-C™ priključak za punjenje i napajanje uređaja te prijenos podataka putem USB-a 3.0 posljednje generacije. Uređaj također sadrži USB 2.0 ulaz pune veličine za priključivanje vanjskih uređaja bez hardverskog ključa i mikro HDMI ulaz za priključivanje na vanjski zaslon ili TV.

S dva prednja zvučnika koje je po narudžbi prilagodila tvrtka B&O Play na tabletu, korisnici će uživati u omiljenim filmovima i glazbi.

Cijene i dostupnost u Republici Hrvatskoj

HP Pavilion x2 dijagonale zaslona od 12,1 inča bit će dostupan od veljače 2016. na adresi hp.com i u odabranim maloprodajnim trgovinama s početnom cijenom od 2.599 HRK s PDV-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.