HP Pavilion Wave – još jedno zanimljivo stolno računalo

Fotografija članka: HP Pavilion Wave – još jedno zanimljivo stolno računalo

HP Pavilion Wave je stolno računalo vrlo zanimljivog i inovativnog dizajna koje pruža napredna audio iskustvo. Osmišljeno je kao središnja točka radnog stola koja pogoni svu zabavu i produktivnost.

Oglas

Na posebnoj konferenciji održanoj u Zagrebu kompanija HP Inc. je predstavila dva novo stolno PC računalo za koje kažu kako je alternativama uobičajenim dizajnima za dom i ured. HP je odlučio preobraziti stolno računalo kako bi pružalo jedinstveno iskustvo koje zahtjevni korisnici očekuju od manjih i kreativnih dizajnerskih rješenja.

HP Pavilion Wave je dizajniran za zabavu i produktivnost u domu kombiniranjem snage stolnog računala i vrhunskog audio doživljaja. Korisnicima koji žele praktično računalo dovoljno malo da ga  smjeste u bilo koji prostor sada se nudi kombinacija prekrasnog i kompaktnog dizajna te snaga računala uobičajene veličine. Ovo jedinstveno stolno računalo koje je izgrađeno oko potpuno integriranog, naprednog audio sustava prilagođenog Cortani, za slušanje glazbe, gledanje filmova i web chatove. Trokutnog oblika, opremljen inovativnim paraboličkim reflektorom s ugrađenim zvučnikom, idealno nadopunjuje već postojeće superiorno audio iskustvo od 360 stupnjeva.

HP Pavilion Wave s audio opcijama za zabavu i produktivnost

Stolno računalo HP Pavilion Wave savršeno sjeda na radnu površinu zahvaljujući kompaktnom dizajnu  koji zauzima jako malo prostora (360 stupnjeva) i za 85 posto je manje od uobičajenog stolnog računala s uspravnim kućištem: 17,29 x 16,81 x 26,13 cm. Računalo je izgrađeno oko središnjeg audio sustava, dok su na vanjskoj strani korišteni materijali vrhunske kvalitete, uključujući akustičnu tkaninu pomoću koje zvuk ispunjava sobu. Parabolički reflektor na vrhu računala odražava zvuk koji dolazi preko rešetki na zvučnicima u svim smjerovima i djeluje kao ispusni otvor za topli zrak. Sa zvučnikom na sredini uređaja rješenje 360 Degree Multi-Directional Reflective Audio omogućuje jasan i čist zvuk bez obzira na frekvenciju, dok je rješenje B&O Play zaslužno za fantastičan zvuk srednjeg, visokog ili niskog raspona.

U trokutnom dizajnu tri su glavna područja za komponente: matična ploča na jednoj strani, tvrdi disk na drugoj i toplinske komponente na trećoj. Toplinsko rješenje koristi cijevi kako bi izdvojilo toplinu iz matične ploče i grafičke kartice i potisnulo je na vrh računala i tako ga održalo hladnim.

Zanimljive HP Pavilion Wave značajke:
•    Podrška za Cortanu s dva dvostruka mikrofona za korisnike koji žele hands-free iskustvo1.
•    Najviše dva 4K zaslona3 mogu se koristiti odmah po spajanju na računalo kako bi se potaknula produktivnost i omogućila što bolja zabava na računalu.
•    Podrška za periferne jedinice uključuje tri USB 3.0 priključka, jedan priključak USB 3.1 tipa C za prijenos podataka, jedan HDMI priključak, jedan DisplayPort, Gigabit Ethernet i priključak za mikrofon/naglavne slušalice.
•    Snažne performanse zahvaljujući procesorima sve do šeste generacije Intel® Core™, i7 quad-core procesora5, dovoljno mjesta za pohranu (do 1 TB SDD-a5 ili 2 TB HDD-a5, opcionalnih 128 GB SSD-a5 i do 16 GB DDR45 sistemske memorije).
•    Opcionalna diskretna grafika AMD Radeon™ R9 M470 za uređivanje fotografija ili video zapisa te igranje igrica.

Očekuje se kako će HP Pavilion Wave biti dostupan u Hrvatskoj u studenom i to po cijeni od 6.000 kuna s PDv-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.