HP Pavilion 15 jeftini prijenosnik sa standardnim 15,6 inčnim ekranom

Fotografija članka: HP Pavilion 15 jeftini prijenosnik sa standardnim 15,6 inčnim ekranom

Analizirajući hardverske karakteristike ovog prijenosnog računala zaključili smo kako bi HP Pavilion 15 mogao biti novi kompanijin bestseller. Ima sve predispozicije za to, i cijena je povoljna.

Oglas

 

HP Pavilion 15 je svojevrsni nasljednik popularnog modela Pavilion g6 serije. Radi na Windows 8 operativnom sustavu. Zanimljiv je i po tome što možete odabrati 2-jezgreni Intel Core i3 ili i5 procesore treće generacije (Ivy Bridge) ili AMD A4 ili A6 iz “Kabini” obitelji.

Ugrađeno je 4 GB RAM-a (nadogradivo do 8 GB), a možete odabrati tvrdi disk od 500 GB do 1 TB. Pronaći ćete i DVD snimalicu, 3x USB ulaza, HDMI video izlaz, te pregršt drugih ulaza i izlaza. Ekran od 15,6 inča je HD rezolucije od 1366×768 točaka.

Ako želite više grafičke snage, možete odabrati i AMD Radeon HD 8670M dodiciranu grafičku karticu s 1GB video memorije. Iznad ekrana je web kamera 720p, za zvuk se brine DTS Sound+ tehnologija koji se čuje preko stereo zvučnika koji su smješteni iznad tipkovnice.

Novi HP Pavilion 15 je ponešto lakši od starije g6 serije, tanak je 3,2 centimetara i težak oko 2,36 kilograma. Ugrađena je baterija od šest ćelija.

Saznajemo kako se HP Pavilion 15 se prodaje za 530$ (Intel) odnosno 430$ (AMD). Možete ga pronaći na . Kada i po kojoj će se cijeni ovaj ili vjerojatnije sličan model ovog proizvođača pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera. Preporučujemo .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.