HP-ov udio u tržištu papira u znatnom porastu

Racunalo.com foto

To izvješće predstavlja de facto standard u toj djelatnosti.  Prema najnovijim rezultatima, udio HP-ove tržišne marke u uredskim papirima napredovao je s dvanaestog na treće mjesto u samo godinu dana.


“Ovogodišnji rezultat svjedočanstvo je HP-ove odlučnosti da svojim poslovnim korisnicima osigura medije najviše kvalitete koji će ispuniti sve njihove ispisne potrebe”, primijetio je Vincent Vanderpoel, potpredsjednik odjela Supplies Business, IPG EMEA. “ColorLokTM, HP-ova vrhunska tehnologija za izradu papira, odmah je postala hit među poslovnim korisnicima te je uvelike zaslužna za naš trajan uspjeh.”


HP je ovu vijest objavio na Paperworldu, najvećem međunarodnom sajmu papira i uredskih potrepština, na kojemu posjetitelji imaju prilike vidjeti najnovije inovacije i buduće trendove, a HP će biti prisutan kako bi ponudio svoje ostale revolucionarne proizvode i tehnologije u HP-ovu stručnom centru u paviljonu 1.2. Fokus HP-ova izlaganja bit će na papirima HP Everyday s tehnologijom ColorLok, tintama HP Vivera i toneru HP ColorSphere – optimalno koordiniranim inovacijama koje omogućuju stvaranje ispisanih dokumenata profesionalne kvalitete.


Posjetitelji HP-ova štanda imat će se priliku putem demonstracija sustava In-House Marketing na licu mjesta uvjeriti koliko je jednostavno proizvesti kvalitetne rezultate. HP će predstaviti i novu koncepciju slaganja ispisnih dodataka i potrošnih materijala na police namijenjenu distributerima i maloprodajnim partnerima.


Ključne točke HP-ove ponude na Paperworldu 2007
• Papiri HP Everyday s tehnologijom ColorLok – papiri visokih performansi namijenjeni svakodnevnom korištenju. Papir je danas mnogo više od mljevenog i izbijeljenog drva, a tinte i toneri mnogo su više od pukih koloranata. Iza svakog HP-ova proizvoda leži bogato tehnološko znanje i godine rada. Papiri HP Everyday s tehnologijom ColorLok nude, na primjer, visoku kvalitetu ispisa, otpornost na razmazivanje i kraće sušenje. Tehnologija potrebna za izradu tog papira rezultat je zajedničkog istraživanja HP-a i američke tvrtke International Paper (), specijalizirane za proizvodnu papira i ambalažnih materijala. Tehnologija ColorLok temelji se na dva posebna aditiva ugrađena izravno u papir posebnim proizvodnim postupkom. Ti sastojci zadržavaju tintu bliže površini papira, čime se postiže bolja optička gustoća te snažniji, tamniji crni tonovi i življe boje. Aditivi ujedno ubrzavaju sušenje tinti te one postaju manje podložne razmazivanju i otpornije na vodu.
• Tinte HP Vivera. Tinte za ispis HP Vivera jamče sjajne, trajne boje. Te se iznimne performanse postižu spajanjem vrhunskih sastojaka, posebnih receptura za tinte i jedinstvenog proizvodnog postupka, što rezultira čistim, visoko kvalitetnim tintama za ispis. Uz korištenje raznovrsnih kompleta HP Photo Set korisnici dobivaju fotografije profesionalne kvalitete po cijeni već od 0,29 eura po fotografiji. čitava linija HP-ovih proizvoda, uključujući fotopapir HP Premium Plus i odabrane HP-ove pisače, optimizirana je korištenje s tim tintama za ispis.
• Toner HP ColorSphere – nova dimenzija boje. Tehnologija tonera HP ColorSphere naglašava važnost tonera u postizanju dobrih rezultata pri ispisu. Tajna te veće kvalitete ispisa leži u kemijskom sastavu, aditivima i elektrostatičkim svojstvima tonera na koji je utrošeno 20 godina istraživačkog rada. Toner ColorSphere jamči i do 40% više sjaja i nudi raspon boja koji je za čak 20% bogatiji od onog koji su nudile starije generacije HP-ovih tonera u boji. Toner HP ColorSphere jamči i stalan nadzor umetanja u najraznovrsnijim uvjetima tijekom čitavog životnog vijeka tonerskog uloška. Svaka se ispisana točka generira uz dosljedno istu količinu tonera. Time se osigurava realistična reprodukcija i precizna vrijednost boja.
• HP In-house Marketing – jednostavno, fleksibilno i brzo. HP In-house Marketing zajednički je naziv za jednostavnu, fleksibilnu i cijenom pristupačnu izradu promotivnih materijala i poslovnih dokumenata putem stolnih računala. Pomoću HP-ova ispisnog hardvera i potrošnih materijala moguće je brzo i jednostavno stvarati dopise, letke, ponude i cjenike profesionalne kvalitete. Time se izbjegavaju dugotrajne pripreme i složeni postupci odobravanja na kakve se često nailazi tijekom konvencionalne izrade takvih materijala. Korisnik istodobno uživa u potpunom, fleksibilnom nadzoru nad čitavim postupkom izrade i ispisa.
• HP-ova koncepcija slaganja dodataka na police – jasnija prezentacija za distributere i maloprodajne partnere. Cilj je nove HP-ove koncepcije slaganja robe na police pružiti distributerima i maloprodajnim partnerima praktičan i učinkovit način izlaganja sve većeg broja originalnih HP-ovih ispisnih dodataka i potrošnih materijala. Novom su koncepcijom obuhvaćeni promotivni proizvodi, dvostruka i trostruka pakiranja i fotografski kompleti te program nadogradnje pisača. Ujedno je pojednostavnjena prodaja proizvoda iz drugih ili skupljih kategorija od onih koje korisnik obično kupuje. HP-ovi partneri zaduženi za tu koncepciju bit će na raspolaganju na HP-ovu štandu radi dodatnih pojašnjenja i rasprava o novoj koncepciji slaganja ispisnih dodataka i potrošnih materijala na police, a u blizini će biti i HP-ovi stručnjaci spremni na razgovor o specifičnim potrebama.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.