HP-ov novi softver za upravljanje klijentima

Racunalo.com foto

Proizvod omogućuje korisnicima koji primat stavljaju na brzo ostvarivanje vrijednosti i lakoću korištenja da danas ulože u ponudu po niskoj cijeni, a zatim, kako njihove potrebe budu rasle i razvijale se, obave nadogradnju na cjelovite verzije ostalih izrazito skalabilnih rješenja iz portfelja HP OpenView Configuration Management.
„Potreba za automatiziranjem i upravljanjem promjenama značajna je za sve tvrtke, bez obzira na njihovu veličinu“, rekao je Fred Broussard,  direktor istraživanja za PC and Device Management Software pri IDC-u. „Rješenja kao što je HP OpenView Client Configuration Manager, koji se nudi po cijeni tipičnoj za rješenja niže kategorije, omogućuju HP-u i maloprodajnim partnerima zauzimanje jačih pozicija s kojih će korisnicima ponuditi rješenje koje raste i razvija se s vremenom te zadovoljava promjenjive poslovne potrebe.”
HP OpenView Client Configuration Manager također snižava prepreke na  putu korisnika ka prilagodivoj tvrtki (Adaptive Enterprise) u kojoj su poslovanje i IT sinkronizirani da bi iskoristili mogućnosti što ih nude promjene.
„HP OpenView Client Configuration Manager nudi pristupačno, integrirano rješenje za složen i ključan zadatak upravljanja softverom u poslovnim okruženjima”, rekla je Eileen O’Brien, potpredsjednica marketinga u HP-ovu odjelu Personal Systems Group. „HP je predan razvijanju rješenja koja nude prave i vrijedne pogodnosti poslovnim korisnicima svih veličina, a danas predstavljeni proizvodi nude im vrlo privlačan razvojni put do portfelja HP OpenView u punoj snazi.” 
HP OpenView Client Configuration Manager čini upravljanje softverom intuitivnim
HP OpenView Client Configuration Manager dizajniran je za maksimalnu funkcionalnost gotovog proizvoda, bez potrebe za prilagodbom. čarobnjak za instalaciju omogućuje implementaciju proizvoda uz minimalne troškove obuke ili savjetovanja.
U ključne značajke proizvoda ubrajaju se:
• otkrivanje instaliranog hardvera i softvera;
• otkrivanje slabih točaka, implementacija sigurnosnih zakrpa i trajna verifikacija radi zaštite računala od prijetnji njegovoj sigurnosti;
• distribucija softvera i nadogradnji na lokalna ili daljinski povezana računala;
• zajednička konzola za upravljanje koja se lako koristi;
• ugrađena izvješća o inventaru, sigurnosti i operacijama;
• podrška za klijentske operacijske sustave Windows® (2000, XP Professional).
„Novi HP OpenView Client Configuration Manager vrijedan je dodatak HP-ovu portfelju rješenja za upravljanje konfiguracijama”, rekao je Bob Bailey, izvršni potpredsjednik tvrtke Agilysys, Inc. “Proizvod nudi korisnicima gotovo rješenje koje je lako instalirati, implementirati i koristiti. Proizvod će omogućiti tvrtki Agilysys da svojim korisnicima ponudi rješenje koje će zadovoljiti njihove poslovne potrebe, ostajući unutar proračunskih okvira.”
Više informacija o novom proizvodu HP OpenView Client Configuration Manager i ostalim HP OpenView rješenjima za upravljanje konfiguracijama potražite na adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.