HP Officejet Pro X – dvostruko više ispisanih stranica za dvostruko manje novca

Fotografija članka: HP Officejet Pro X – dvostruko više ispisanih stranica za dvostruko manje novca

Kako smo mogli vidjeti na današnjoj premijeri novih HP-ovih pisača, nova generacija HP Officejet Pro X pisača zaista ispisuje do 70 stranica u minuti i to dvostruko jeftinije.

Oglas

Početkom idućeg mjeseca, točnije od 1. studenog, na hrvatskom će se tržištu pojaviti nova serija pisača za poslovne korisnike, a koja će kvalitetnije odgovoriti na izazove modernog poslovanja. Radi se o novoj HP Officejet Pro X seriji pisača koja korisni tintni ispis nove  generacije, što znači dodatnu uštedu na vremenu i u novcu. Kako su nam danas rekli HP-ovci, pisači HP Officejet Pro X ispisuju dokumente u boji profesionalne kvalitete dvostruko brže i upola jeftinije po stranici od laserskih pisača.

Zanimljivo je i kako je HP Officejet Pro X je najbrži stolni pisač na svijetu, te je kao takav uvršten i u Guinnessovu knjigu rekorda (Guinness World Records). Naime, najbže je izvršio zadani zadatak, odnosno ispisao zadanih 500 stranica.

HP Officejet Pro X - dvostruko više ispisanih stranica za dvostruko manje novca

Pisači iz serije HP Officejet Pro X koriste novu ispisnu tehnologiju HP PageWide i mogu ispisati visokokvalitetne dokumente brzinom do 70 stranica u minuti.

Radi se o četiri nova pisača u ovoj seriji – HP Officejet Pro X476/X576 MFP i HP Officejet Pro X451/X551 dw, a vrijedno je spomenuti i kako troše do 50% manje energije. Tintni ulošci HP 970 i 971 generiraju do 50 posto manje otpada u odnosu na uloške koje koriste laserski pisači, i pritom ne kompromitiraju kvalitetu ispisa. HP-ovi pisači Officejet Pro X prvi su kojima je dodijeljen ekološki certifikat Blue Angel koji je u Europi priznat kao dokaz ekološki prihvatljivog proizvoda.

HP Officejet Pro X - dvostruko više ispisanih stranica za dvostruko manje novca

Saznajemo kako će HP Officejet Pro X serija pisača biti dostupna i u Hrvatskoj od 1. studenoga ove godine pisači iz serije HP Officejet Pro X moći će se kupiti na domaćem tržištu. Početna cijena jednofunkcijskog modela iznosit će 3399kn, dok će se cijene višefunkcijskih modela kretati od 6259 kn (sve cijene uključuju PDV).

Dodatno smo saznali kako je cijena jednog tonera oko 700 kuna (4 boja + 1 crni). Što se tiče samog ispisa, crni toner može ispisati oko 9000, a toner u boji oko 7000 stranica. Prosječna cijena ispisa po stranici je oko 17 lipa (0,17 kuna).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.