HP OfficeJet Pro 7740 uredski pisač A3 formata za bolju prezentaciju tvrtke

Fotografija članka: HP OfficeJet Pro 7740 uredski pisač A3 formata za bolju prezentaciju tvrtke

HP Inc. je službeno u Hrvatskoj predstavio novi HP OfficeJet Pro 7740, pisač A3 formata koji, ne samo da proizvodi visokokvalitetne materijale po nižoj cijeni po stranici, već kompanijama pruža opcije koje im omogućuju pomicanje granica u prezentaciji vlastite tvrtke.

Oglas

Pisač HP OfficeJet Pro 7740 može proizvesti cijeli niz obostranih ispisa formata 11×17, bez rubova, i to zahvaljujući tintnim ulošcima velikog kapaciteta i prinosa, te dubokoj ladici za umetanje papira. Istovremeno, riječ je o uređaju namijenjenom za rad u uredu, koji omogućuje obostrano skeniranje u samo jednom prolazu kroz skener, kopiranje i faksiranje. Njegov automatski uvlakač papira (ADF) kapaciteta od 35 papira prihvaća i A4 papire i one veličine 21,6 x 35,6 cm.

HP OfficeJet Pro 7740 može se spojiti i na bežične i na žičane mreže, te „odraditi“ zahtjeve za ispisom s pametnih telefona, tableta i računala spojenih na bežičnu mrežu. Korisnici mogu ispisivati materijale s uređaja kao što su iPhone i iPad zahvaljujući softverskom rješenju AirPrint, ali i s uređaja s operativnim sustavima Android, Windows 8/10 ili Google Chrome – uglavnom bez prethodnih dodatnih prilagođavanja sustava ili instaliranja aplikacija.

Pisač OfficeJet Pro 7740 dolazi i s cloud rješenjem HP JetAdvantage Private Print koje omogućuje pohranu osjetljivih dokumenata i njihov ispis tek nakon provjere i identificiranja korisnika kod samoga pisača. Na taj način, dokumenti neće pasti u krive ruke ako pisač koristi više osoba u uredu i ako postoji mogućnost da jedni drugima slučajno „pokupe“ ispisane materijale s pisača.

Pisač HP OfficeJet Pro 7740 bit će dostupan u Republici Hrvatskoj od kraja listopada po cijeni od 2.059 kuna s PDV-om. Više informacija o pisaču možete pronaći na internetskoj stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.