HP najbolji dobavljač hardvera za ispis

Racunalo.com foto

Te nagrade, za koje su glasovali prisutni voditelji softverskih odjela i viši direktori IT odjela, dodijeljene su dobavljačima tehnologije kao priznanje za najbolja rješenja i najvišu razinu izvrsnosti u svojoj kategoriji.
HP-ova ispisna rješenja i komplementarni portfelj usluga te tvrtke omogućuju korisnicima da zadovolje i svoje najveće potrebe za ispisnim i slikovnim tehnologijama te poboljšavaju njihovu poslovnu agilnost i učinkovitost, uz manje troškove.
“HP je počašćen time što su stručnjaci za IT odali priznanje našoj ispisnoj tehnologiji i hardveru”, izjavio je Kris Robinson, potpredsjednik Odjela za korporacije i javni sektor u obje Amerike, unutar HP-ova odjela Imaging and Printing Group.   “Podrška globalno vodećih IT tvrtki jedna je od HP-ovih najvećih vrijednosti te nam je drago da smo dobili priliku da im olakšamo optimizaciju njihove infrastrukture za ispisne i slikovne tehnologije, upravljanje ispisnim okruženjem te poboljšavanje radnog procesa.”
Konferencija za ispisne i slikovne tehnologije, koju je organizirala tvrtka Vision Events, koja je dio tvrtke Gartner, održana je od 4. do 6. prosinca u Carlsbadu, u Kaliforniji. Na konferenciji se nalazila samo publika koja se sastojala od posebno pozvanih viših direktora informatike i članova uprave zaduženih za nabavu i nadzor ispisnih i slikovnih sustava i okruženja za srednje i velike tvrtke.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.