HP na World Partner Forumu predstavio nova računala za rad, svakodnevni život i suradnju

Fotografija članka: HP na World Partner Forumu predstavio nova računala za rad, svakodnevni život i suradnju

Na najvećoj globalnoj konferenciji za partnere, HP Reinvent, tvrtka HP Inc. predstavila je svoju viziju rješenja za različite stilove rada i života s novim vrhunskim prijenosnim računalima za komercijalnu upotrebu i „sve u jednom“ računalima (AiO) te inovativnim zaslonima i dodatnom opremom.

Oglas

Kako se radno mjesto i pristup radu mijenjaju, nova serija HP Elite 1000 i rješenja za suradnju omogućuju veću produktivnost, inspiraciju i razmjenu ideja izvan okvira tradicionalnog ureda.

Predodžba o tome gdje i kako radimo ubrzano se mijenja kako se 54% posla obavlja izvan ureda, a očekuje se da se vrijeme provedeno u kućnom uredu poveća za 150% u dvije godine. Taj razvoj predvodi sve veća radna snaga milenijske generacije. 88% predstavnika te skupine očekuje integriranje tehnologije u posao i život. Oni očekuju da tehnologija poboljša njihovu produktivnost i radne procese, no određena područja kao što je suradnja ne zadovoljavaju – 59% predstavnika milenijske generacije nije zadovoljno postojećim rješenjima.

Isto tako, ta povećana upotreba tehnologije popraćena je sve većim brojem sigurnosnih pitanja: broj napada na uređaje u krajnjim točkama udvostručio se u zadnjih šest godina. Imajući to na umu, HP se posvetio produktivnosti i suradnji, kao i sigurnosti te nove generacije radne snage, bez obzira na to gdje se nalazili.

Kako tradicionalne granice između posla i privatnog života nestaju, HP nastoji osmisliti rješenja koja korisnicima omogućuju nesmetan prelazak između tih sfera. Nova rješenja za suradnju i najnovija serija računala Elite 1000 uključuju uređaje koji se ističu inovativnom tankom i laganom linijom, iznimnim performansama, vrhunskom sigurnošću i funkcionalnošću, kao i značajkama koje omogućuju bolju suradnju prilagođenu stilu rada i života svakog korisnika.
– Benoit Bonnafy, potpredsjednik odjela Osobni sustavi za poslovne korisnike za regiju Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc.

Imajući na umu činjenicu da se posao sve više izmješta iz tradicionalnog ureda, serija HP Elite 1000 osmišljena je za rad i zabavu s uređajima tanke i lagane linije, nevjerojatnih performansi, s najsvjetlijim prikazom zaslona u industriji, koji su dizajnirani za ispitivanja u najtežim uvjetima prema standardu MIL-STD Serija Elite 1000 optimizirana je za suradnju i povezivanje s ugrađenim tipkama za suradnju koje omogućuju jednostavno upravljanje pozivima jednim dodirom na tipku, certifikatima za Skype for Business, audiosustavom Bang & Olufsen te značajkama HP Audio Boost i HP Noise Cancellation za optimizaciju poziva i videopoziva.

Osim toga, serija Elite 1000 dolazi s aplikacijom , jedinim Windows® rješenjem za slanje poruka i pozive s računala koje pokriva iOS i Android™ uređaje za lakši prelazak s jednog uređaja na drugi. Kao , ti uređaji sadrže HP Sure View, jedini zaslon s integriranom zaštitom od pogleda, te značajke HP Sure Start, HP Sure Click, Windows Hello i HP Multi-Factor Authenticate s tehnologijom Intel® Authenticate.

Novi proizvodi u seriji uključuju sljedeće:
, najtanje i najlakše konvertibilno računalo za poslovne korisnike na svijetu, ima pet različitih načina rada i značajke digitalnog rukopisa za veću produktivnost, dodatnu značajku HP Sure View i najsvjetliji prikaz na prijenosnim računalima za poslovne korisnike s ultrasvijetlim 700-nitnim zaslonom prilagođenim različitim uvjetima osvjetljenja, u zatvorenom ili na otvorenom.
, najsnažnije ultratanko prijenosno računalo od 14 inča za poslovne korisnike, može se nositi s najzahtjevnijim zadacima zahvaljujući četverojezgrenim procesorima Intel® Core™ i7 s tehnologijom vPro™, dodatnim WWAN-om i dugim vijekom trajanja baterije. Nakon što odradi sve dnevne zadatke, uređaj prelazi na prekovremeni rad kao snažna gaming stanica u kombinaciji s akceleratorom OMEN by HP s dodatnim vanjskim grafičkim procesorom.
• Vrhunsko računalo prvo je „sve u jednom“ računalo na svijetu izrađeno za suradnju, s web-kamerom od 2 Mpx na obje strane za konferencijske videopozive. To računalo pruža snagu stolnog računala s Intel® Core™ i7 procesorima 7. generacije od 65 W i dodatnom Intel® Optane™ memorijom (predmemorijom). Tri opcije zaslona, koje uključuju FHD zaslon od 23,8 inča, 4K zaslon od 27 inča i zakrivljeni zaslon od 34 inča, pružaju prilagodljiv interaktivan doživljaj konferencijskih videopoziva ili gledanja filmova kod kuće.

Kombiniranje serije računala EliteBook 1000 s odgovarajućim zaslonima i dodatnom opremom ključno je za povećavanje produktivnosti zaposlenika koji su mobilni, ali imaju potrebu i za uredskim okruženjem:
• Zaposlenici koji rade na više ekrana oduševit će se najnovijom linijom ekrana koji od sada imaju elegantan trostrani prijelaz koji omogućuje prikaz na više ekrana bez rubova.
• Za korisnike u pokretu HP nudi dvije opcije za dodatne priključke, punjenje i povezivanje izvan ureda: HP USB-C Mini Dock i HP USB-C Notebook Power Bank.
• Nova HP-ova bežična tipkovnica za suradnju, prva bežična tipkovnica na svijetu za Skype for Business, omogućuje jednostavno upravljanje sastancima na Skypeu..

Sastanci su i dalje ključan dio suvremenog radnog mjesta. Čak 65% profesionalaca surađuje više puta dnevno. HP prepoznaje važnost suradnje u svakodnevici zaposlenika te dodaje sljedeće značajke koje omogućuju suradnju:
Sprout Pro by HP G2 čini virtualne sastanke interaktivnima, a zajedničko stvaranje jednostavnim pomoću dva dodirna zaslona, prostora za crtanje i pisanje bilješki digitalnim rukopisom i kamere okrenute prema dolje za dijeljenje ili digitalizaciju predmeta.
HP ShareBoard uvodi zaslonsku ploču u digitalno doba s opcijom prikaza unosa na ploči u stvarnom vremenu sudionicima koji nisu prisutni te opcijom izrade digitalne snimke koja se može podijeliti nakon sastanka.
Ekran za konferencijske pozive HP EliteDisplay E273m ima zaslon s certifikatom za Skype for Business koji omogućuje brzo i jednostavno povezivanje na prijenosno računalo za suradnju u pokretu, s audiosustavom Bang & Olufsen, ugrađenim mikrofonom i tipkama za upravljanje pozivima koje su osmišljene za suradnju.
4K zaslon HP LD5512 velik je zaslon od 55 inča koji zadovoljava zahtjeve soba i prostora za sastanke kojih ima sve više u modernim uredima.
Miš s pokazivačem HP Elite predstavlja velik pomak od tradicionalnog miša koji premošćuje granice između digitalnog i fizičkog tijekom konferencijskog poziva, a nudi mogućnost virtualnog pokazivača u stvarnom vremenu za pokazivanje sadržaja na zaslonu u sobi za sastanke i na zaslonima sudionika.

Rad prelazi iz informacijskog u novo doba u kojem zaposlenici više surađuju i stvaraju. Ova najava odražava usku suradnju kojom HP i Microsoft nastoje poboljšati rješenja za suradnju u portfelju najrazličitijih HP-ovih proizvoda za komercijalnu upotrebu. Očekujemo da će te dvije tvrtke nastaviti stvarati napredna rješenja koja uključuju bolju integraciju, funkcionalnost i sigurnost prilikom upotrebe usluge Skype for Business te nastaviti razvijati najavljena buduća rješenja.

Cijene i dostupnost

Računalo HP EliteBook x360 1020 G2 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj krajem studenog po cijeni već od 9799 HRK s uključenim PDV-om.
Računalo HP EliteBook 1040 G4 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj krajem studenog po cijeni već od 9399 HRK s uključenim PDV-om.
„Sve u jednom“ računalo HP EliteOne 1000 G1 bit će dostupno u Republici Hrvatskoj u studenom po cijeni već od 7499 HRK s PDV-om.
Zasloni HP Elite su dostupni po cijeni već od 1099 kuna s PDV-om.
Ekran za konferencijske pozive HP EliteDisplay E273m bit će dostupan u Republici Hrvatskoj krajem studenog po cijeni već od 2299 HRK s uključenim PDV-om.
HP USB-C Mini Dock i HP USB-C Power Bank bit će dostupni u Republici Hrvatskoj krajem studenog po cijeni već od 799 HRK s uključenim PDV-om.
HP-ova bežična tipkovnica za suradnju bit će dostupna krajem listopada po cijeni od 599 HRK s uključenim PDV-om.
HP-ova rješenja za suradnju bit će dostupna u EMEA regiji u siječnju 2018.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.