HP Mission Critical Services Enhancement pomaže tvrtkama u poslovanju

Racunalo.com foto

HP Mission Critical Services Enhancement pomaže tvrtkama u poslovanju

Razvijen u suradnji sa SAP AG-om, HP Mission Critical Services Enhancement nudi klijentima zaokružen set naprednih usluga podrške za kompleksna okruženja temeljenih na SAP rješenjima ključnima (mission critical) za njihovo poslovanje. Kroz HP-ov Mission Critical podršku HP-ovi stručnjaci koristeći integrirane procese podrške blisko surađuju i sa SAP-ovim timom za podršku pomažu klijentima da proaktivno i reaktivno rješavaju probleme u svojim kritično poslovnim okruženjima.

„HP-ova podrška kritičnom poslovanju usklađuje se sa SAP-ovim Enterprise Support obavezama podrške tvrtkama u poslovno kritičnim operacijama, čime se klijentima pomaže zaštititi njihova ulaganja u IT, te smanjiti ukupni trošak poslovanja“, rekao je Uwe Hommel, izvršni potpredsjednik, Active Global Support, SAP. „Nadalje, za vrlo kritične situacije, HP i SAP klijenti mogu ugovoriti maksimalne razine usluga koja će isporučiti korekcije na sustavu unutar 4 sata, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu“.

Nova usluga pruža klijentima jedinstvenu referentnu točku za sve incidente u okruženju SAP aplikacije. Klijenti mogu prijaviti svoje probleme putem HP-ova ili SAP-ova pozivnog centra, a oba centra za podršku odmah mogu vidjeti incident i poduzeti odgovarajuće aktivnosti. Ovo vodi smanjenju broja grešaka, bržoj dijagnozi i učinkovitom rješavanju, što rezultira smanjenim vremenom zastoja te poboljšanom radnom učinku.
„Bilo je mnogo slučajeva kada je HP-ovo osoblje za podršku kritičnim sustavima poslovanja (Mission Critical support staff) preuzelo inicijativu i riješilo složene probleme opreme različitih proizvođača“, rekao je Mike Meinz, viši direktor strateškog planiranja i upravljanja, General Mills. „Usluge podrške važne za neko poslovanje s poboljšanjima specifičnim za SAP doprinijele su našoj izvanrednoj dostupnosti aplikacija – koja iznosi oko 99,87 posto. To je važna statistika u poslovanju u kojem nema tolerancije za zastoje“.

Drugi dodatak HP-ovoj podršci za SAP okruženja jest HP-ov Application Performance Standard (SAPS) Meter Service, web-usluga temeljena na mjerenju i analizi potrošnje svih resursa konsolidiranih sustava koji pokreću SAP rješenja u infrastrukturalno virtualiziranim okruženjima . Kompanije koje koriste ovu uslugu mogu realno ili pro-forma naplatiti evidentiranu potrošnju korištenih SAP rješenja odgovarajućim poslovnim odjelima tvrtke prema realnom korištenju, slično kao račun za režije, što pomaže kompanijama da učinkovitije iskoriste svoje resurse.

„Klijenti ne zahtijevaju samo stručno znanje o aplikaciji i infrastrukturi, već i kompletan pregled, opsežan nadzor i blisku suradnju između njihovog dobavljača tehnologije i SAP-a kako bi brzo riješili probleme“, rekao je Gary M. Budzinski, viši potpredsjednik Technology Services, HP. „Naši korisnici usluga ključnih za poslovanje imat će koristi od integriranog okruženja podrške koje pojednostavljuje način na koji oni dobivaju podršku te ubrzava vrijeme rješavanja problema, čime se omogućava njihova usredotočenost na posao“.

HP je vodeća svjetska tvrtka u operacijama koje uključuju SAP-ova rješenja, a pruža podršku oko 1,7 milijuna korisnika u više od 50 zemalja. HP pokreće gotovo 45 posto svih instalacija SAP-ovih rješenja, s oko 67.000 instalacija kod 25.000 korisnika.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.