HP Mini 100e jeftin netbook za školarce stiže u srpnju

Fotografija članka: HP Mini 100e  jeftin netbook za školarce stiže u srpnju

 

 Njegova obilježja, u cjelini ukazuju na moderan netbook entry level. Gledajući s tehničke strane ima ugrađen Intel Atom N455, integriranu grafiku Intel HD, 1 GB RAM DDR3, 160 GB hard diska i bežični adapter Wi-Fi 802.11 / b / g / n. Zaslon HP Mini 100e iznosi 10.1" s rezolucijom 1024 x 600 piksela. HP Mini 100e nudi opcionalne Wi-Fi Certified WLAN-a kao i integrirani modem koji je kompatibilan u svim zemljama s V.92 standardom. To omogućuje dial-up internetsku vezu  u  udaljenim područjima tako da učenici/studenti se mogu lako spojiti na internet bilo gdje postoji internet usluga preko telefonske linije.

Kako u HP-u navode tu je  pouzdani mehanizam za otvaranje, ručke i QWERTY veličine 92% od standardne tipkovnice na notebook računalima.  Kao operacijski sustav za HP Mini 100e možete odabrati Windows XP Home, Windows 7 Starter ili SuSE Linux. Kao što smo rekli, na prodaju ide u srpnju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.