HP LaserJet Pro M12, M100 i M200 nove obitelji povoljnih pisača

Fotografija članka: HP LaserJet Pro M12, M100 i M200 nove obitelji povoljnih pisača

Novih šest pisača koji dolaze iz kompanije HP Inc. cjenovno su vrlo povoljni i brži, a također i pogodni za ispis s mobilnih uređaja.

Oglas

Novi crno-bijeli LaserJet Pro pisači podržavaju rad u pokretu, a namijenjeni su mikro i malim kompanijama. Novi jednofunkcijski i višefunkcijski pisači HP LaserJets najproduktivniji su u svojoj klasi – s 15-20 posto većim ispisnim brzinama u serijama M100 i M200. O tome smo više saznali i na posebnoj konferenciji za novinare održanoj u Zagrebu.

Nove serije jednofunkcijskih pisača HP LaserJet Pro M12 te višefunkcijskih pisača HP LaserJet Pro MFP M26 pružaju legendarnu i pouzdanu HP-ov kvalitetu i cjenovno su najpovoljniji laserski pisači koje je HP ikada imao u tim klasama. Serija kompaktnih pisača M100 može se pohvaliti povoljnim, energetski učinkovitim jednofunkcijskim i višefunkcijskim uređajima s pouzdanim performansama uz minimalnu intervenciju te brzinama ispisa od najviše 22 stranice u minuti.

Jednofunkcijski i višefunkcijski pisači iz nove serije M200 dokumente ispisuju brzinom od 28 stranica u minuti i savršeno su rješenje za male kompanije za koje produktivnost predstavlja ključan čimbenik. Što se tiče vremena koje je potrebno da pisač „izbaci“ prvu ispisanu stranicu, pisači iz serije M200 mogu se pohvaliti nenadmašnom brzinom od sedam sekundi, što ih čini najučinkovitijima u klasi.

Korisnici obožavaju jasan i čist ispis s pisača HP LaserJet, no žele više opcija po povoljnijim cijenama. Nakon današnje najave, HP će ponuditi neke od svojih cjenovno najpovoljnijih, najučinkovitijih i najmanjih laserskih pisača namijenjenih i za rad u pokretu, savršenih upravo za mikro kompanije i male urede.

– Elena Andonovska Popadinovska, voditelj jedinice za laserske pisače za male i srednje tvrtke za ESE regiju

Novi su pisači osmišljeni kao podrška korisnicima u današnjem brzom i mobilnom svijetu. Tako, primjerice, omogućuju jednostavan ispis s pametnih telefona, tableta ili prijenosnih računala s rješenjem Wi-Fi Direct, bez potrebe za prethodnim pristupanjem mreži kompanije.

Napokon, novi laserski pisači kompanijama mogu uštedjeti novce na računima za potrošnju energije, istovremeno doprinoseći globalnoj održivosti, i to zahvaljujući tehnologiji HP Auto-On/Auto Off.

Cijene i dostupnost

Serije pisača HP LaserJet Pro M12 i HP LaserJet Pro MFP M26 cjenovno su najpovoljniji uređaji koje je HP ikada predstavio u tim klasama. Osmišljeni su za pojedince i male timove s najviše tri člana te za ispisivanje od sto do tisuću stranica mjesečno brzinom od najviše 18 stranica u minuti. Očekuje se da će pisači iz serija HP LaserJet Pro M12 i HP LaserJet Pro MFP M26 od 3. listopada ove godine biti dostupni u maloprodaji u Republici Hrvatskoj i to po početnoj cijeni od 699 kuna s uključenim PDV-om, odnosno u slučaju M26 serije po cijeni od 949 kuna s PDV-om.

Jednofunkcijski i višefunkcijski pisači iz serije HP LaserJet Pro M100 osmišljeni su za male timove s najviše pet članova koji mjesečno ispisuju između 150 i 1.500 stranica i to brzinom od najviše 22 stranice u minuti. Očekuje se kako će pisač HP LaserJet Pro M102w u Republici Hrvatskoj biti dostupan od 3. listopada ove godine i to po cijeni od 949 kuna s PDV-om. Očekuje se kako će pisači iz serije HP LaserJet Pro MFP M130 u također biti dostupni od 3. listopada ove godine i to po početnoj cijeni od 1126 kuna s PDV-om.

Pisači iz serije HP LaserJet Pro M200 osmišljeni su za male timove s najviše pet članova koji mjesečno ispisuju najviše 2.500 stranica i to brzinom od najviše 28 stranica u minuti, s automatskim obostranim ispisom kao standardnim na svim modelima. Očekuje se kako će pisač HP LaserJet Pro M203dw u Republici Hrvatskoj biti dostupan nakon 3. listopada ove godine i to po cijeni od 1699 kuna s PDV-om. Očekuje se kako će pisač HP LaserJet Pro MFP M227fdw u Republici Hrvatskoj biti dostupan nakon 1. prosinca ove godine i to po cijeni od 2339 kuna s PDV-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.