HP Ink Advantage 3775 pisač osmišljen za ispis sadržaja i s Facebooka i Instagrama

Fotografija članka: HP Ink Advantage 3775 pisač osmišljen za ispis sadržaja i s Facebooka i Instagrama

HP Inc je predstavio DeskJet All-in-One pisač nove generacije (AiO). Ne samo da je svestran, nego je novi HP Ink Advantage 3775 izuzetno lijepo dizajniran pisač.

Oglas

Multifunkcijski HP Ink Advantage 3775 pisač je između ostalog namijenjen i korisnicima koji žele ispisivati sadržaje s Facebooka i Instagrama. Iako je dvostruko je manji od ostalih tintnih AiO pisača u svojoj klasi, odlikuju ga vrlo robusne mogućnosti ispisa, skeniranja i umnožavanja materijala, kao i jednostavna instalacija i niz opcija.

Neometan ispis s telefona, podešavanje i ispisivanje izravno s mobilnog uređaja nikada nije bilo lakše, i to zahvaljujući OS rješenjima i mobilnoj aplikaciji HP All-in-One Remote. Besplatna aplikacija korisnicima pruža ključne opcije poput ispisa, umnožavanja i skeniranja materijala bežično s većine pametnih telefona i tableta, uključujući uređaje Apple, Android i Windows. Zahvaljujući rješenju Wi-Fi Direct, korisnici mogu odmah početi ispisivati sadržaje na svojim mobilnim uređajima te pristupiti pisaču bez mreže.

Korisnici tako mogu ispisivati, dijeliti i osmišljavati personalizirane fotografije s Facebooka, Instagrama i Flickra ili one snimljene kamerom na telefonu, i to zahvaljujući besplatnoj aplikaciji HP Social Media Snapshots. Osim toga, HP svojim korisnicima nudi i iznimno zabavni i posebno osmišljeni prianjajući foto papir veličine 4 x 5 inča za uporabu s aplikacijom Social Media Snapshots – radi se savršenom rješenju za ukrašavanje spavaće sobe ili ormarića te za razmjenu s prijateljima i članovima obitelji.

Nadalje, zahvaljujući rješenju HP Printbot, korisnici Facebook Messengera mogu vrlo jednostavno ispisati neki od razgovora vođenih putem te aplikacije. A osim jednostavnog ispisivanja fotografija i dokumenata, bot korisnicima omogućuje i dodavanje pisača, ispisivanje iz arhive pisača te naručivanje uredskog materijala.

Novi HP Ink Advantage 3775 pisač živih boja će se kod ovlaštenih trgovaca pojaviti početkom listopada po cijeni od 699 kuna s uključenim PDV-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.