HP Inc. predstavio PageWide, OfficeJet Pro i LaserJet pisače za bolju poslovnu učinkovitost

Fotografija članka: HP Inc. predstavio PageWide, OfficeJet Pro i LaserJet pisače za bolju poslovnu učinkovitost

Na premijernom predstavljanju u Zagrebu vidjeli smo neke od novih pisača od ukupno 15, koliko će ih se pojaviti na tržištu. Radi se o novim pisačima iz PageWide, OfficeJet Pro i LaserJet obitelji.

Oglas

Kompanija HP Inc. predstavila je novi inovativni portfelj poslovnih pisača, koji uključuje sljedeće proizvode:
•    novu kategoriju pisača HP PageWide koji se mogu pohvaliti profesionalnom bojom, niskim troškom vlasništva, velikim brzinama ispisa , sjajnom energetskom učinkovitošću, te sigurnosnim opcijama upravljanja koje su najbolje u klasi;
•    nove pisače OfficeJet Pro koji u kompaktnom pakiranju donose cjenovno pristupačnu profesionalnu boju te značajne performanse za male kompanije;
•    nove pisače LaserJet s fantastičnim laserskim performansama koji omogućuju iznimno kvalitetan ispis dokumenata u boji te najbolju moguću vrijednost za crno-bijeli ispis;
•    sigurne upravljane ispisne usluge HP Secure Managed Print Services koje korisnicima pomažu da osiguraju svoja ispisna okruženja uz pomoć naše ugrađene zaštite.

Ponovno otkrivanje ispisa uz pomoć rješenja HP PageWide

Tehnologija HP PageWide dokazana je i pouzdana skalabilna ispisna tehnologija koju je razvio HP i koja je preko HP-ovih pisača (uključujući i pisače za velike formate i tisak iz role) isporučila više od 140 milijardi visokokvalitetnih digitalnih stranica. Početkom sljedeće godine HP će dodatno proširiti portfelj uređaja s tehnologijom PageWide kako bi ponovno definirao tržište preslikavanja s novim portfeljem višefunkcijskih (MFP) i A3 pisača.

Novi portfelj poslovnih proizvoda HP PageWide bit će dostupan u odabranim maloprodajnim trgovinama te putem prodajnih partnera. Osim toga, novi portfelj povećat će broj upravljanih uređaja osmišljenih za potrebe ugovornih prodajnih partnera te angažmana upravljanih ispisnih usluga. Ti ugovorni pisači HP PageWide HP-ovim prodajnim partnerima omogućuju pružanje niskih troškova poslovanja uz HP-ovu opremu najvećeg kapaciteta, trogodišnje komercijalno jamstvo na glavu pisača, velike brzine i preporučeni mjesečni ispis (RMPV) na odabranim modelima, te integraciju u rješenje HP JetAdvantage Management i alate trećih strana. Optimiziranjem upravljanih uređaja HP PageWide za potrebe ugovornih dogovora, HP prodajnim partnerima pruža nove prilike za postizanje većeg korisničkog zadovoljstva.

Novi dodaci obiteljima HP OfficeJet Pro i LaserJet Pro

Prošireni portfelj HP-ovih proizvoda za poslovni ispis uključuje i nove pisače HP OfficeJet Pro te HP LaserJet, koji tako zaokružuju opcije koje stoje na raspolaganju korisnicima.

Tijekom posljednjeg desetljeća HP je osmislio i učvrstio poziciju tinte u kategoriji uredskih proizvoda, ponudivši malim i srednjim kompanijama ispis u boji koji se temelji na tinti profesionalne kvalitete uz troškove po stranici ispisa koji su do 50 % niži od onih laserskog pisača. Serija HP OfficeJet Pro 8000 može se pohvaliti rješenjem HP Print Forward Design koje povećava korisničku produktivnost zahvaljujućim većim brzinama ispisa te dizajnom koji štedi na uredskom prostoru. Te nove pisače odlikuju i poboljšana upravljivost i sigurnosne funkcije, te jednostavan i brz mobilni ispis.

Obitelj pisača HP LaserJet korisnicima omogućuje visokokvalitetan ispis dokumenata, velike brzine te profesionalan crno-bijeli ispis. Novi proizvodi LaserJet uključuju tintne ispisne uloške Original HP Toner s tehnologijom JetIntelligence koja omogućuje najnapredniju platformu za laserski ispis u industriji, a koja pruža učinkovite, brze i pametne opcije i tako korisnicima pomaže ubrzati poslovanje.

Ponovno otkrivanje zaštite s uslugama Secure Managed Print Services

HP je predstavio i upravljane usluge ispisa HP Secure Managed Print Services (MPS), najnovije rješenje s područja MPS-a koje je usredotočeno na sigurnost. Spomenuta poboljšana usluga odražava HP-ov detaljni pristup isporuci naših najboljih rješenja u upravljanju sigurnošću koji su danas dostupni. Zahvaljujući rješenju HP Secure MPS, sigurnosni stručnjaci svojim korisnicima mogu osigurati njihovo ispisno okruženje uz pomoć cjelovitog sigurnosnog rješenja, a zatim i održavati tu istu sigurnost i tako odgovoriti na nove prijetnje i zahtjeve za usklađenošću.

Napredna sigurnosna rješenja HP Secure MPS uključuju sljedeće:
•    naše najsigurnije pisače s mogućnošću samoobnove,
•    sigurnosno programsko rješenje koje otkriva prijetnje, te štiti, nadgleda i upravlja svim pisačima,
•    šifriranje podataka kako bi se kvalitetnije zaštitili povjerljivi podaci,
•    izvješća za potrebe provjere usklađenosti s postojećim zakonskim okvirom,
•    ekspertizu potrebnu za pomoć pri razvoju cjelovitog sigurnosnog plana za ispis.

Osim toga, HP je ažurirao i softver HP JetAdvantage Security Manager, rješenje koje omogućuje usklađenost pisača s relevantnim sigurnosnim mjerama i standardima. Cilj je bio omogućiti bolji uvid u to koje su nadogradnje firmwarea primijenjene na svim pisačima u organizaciji. Zahvaljujući tom rješenju, korisnici mogu vidjeti koji su od njihovih pisača zaštićeni HP-ovim naprednim sigurnosnim rješenjima, uključujući rješenje za zaštitu BIOS-a HP Sure Start, popis poželjnih e-adresa (whitelist) i otkrivanje pokušaja upada u sustav. Osim toga, pisače HP Enterprise od sada se može i nadgledati kako bi se otkrile bilo kakve zlonamjerne aktivnosti, i to uz pomoć alata Splunk iz sustava za upravljanje sigurnosnim informacijama i događajima (SIEM).

Cijene proizvoda i njihova dostupnost

Novi poslovni pisači HP PageWide uključuju sljedeće:
•    Seriju pisača u boji HP PageWide Enterprise Color koja uključuje pisače HP PageWide Enterprise Color 556 sfp i HP PageWide Enterprise Color MFP 586. Ti su pisači namijenjeni radnim skupinama od najviše 15 korisnika u malim, srednjim i velikim kompanijama koje ispisuju do 15.000 stranica mjesečno brzinom od najviše 75 stranica u minuti. Očekuje se kako će višefunkcionalni pisač HP PageWide Enterprise Color MFP 556 na tržište stići krajem svibnja, te se prodavati po cijeni od 5700 kuna s PDV-om. Pisač HP PageWide Enterprise Color MFP 586 također se očekuje polovicom travnja, a prodavat će se po cijeni od 16000 kuna s PDV-om naviše.
•    Seriju pisača HP PageWide Pro 500 koja uključuje pisače HP PageWide Managed P57750dw MFP i HP PageWide Managed P55250dw sfp. Ti su pisači osmišljeni za uporabu u malim kompanijama te radnim skupinama koje ispisuju do 6.000 stranica mjesečno, i to brzinom do 70 stranica u minuti. Očekuje se kako će pisači iz serije PageWide Pro 500 biti dostupni u travnju, kao dio ugovora o upravljanim uslugama ispisa.
•    Seriju pisača HP PageWide Pro 400 koja uključuje i pisače HP PageWide Pro 452dw sfp te HP PageWide Pro MFP 477dw. Spomenuti su pisači namijenjeni malim kompanijama i radnim skupinama koje ispisuju najviše 4.500 stranica mjesečno brzinom do 55 stranica u minuti. Pisači iz serije PageWide 400 bit će dostupni u svibnju, i to po početnoj cijeni od 3959 kuna s uključenim PDV-om.
•    Seriju pisača HP PageWide 300 koja uključuje i pisače HP PageWide 352dw sfp te HP PageWide MFP 377dw. Oba su osmišljena za uporabu u malim kompanijama i radnim skupinama koje mjesečno ispisuju najviše 3.000 stranica, i to brzinom do 45 stranica u minuti. Očekuje se kako će pisači iz serije PageWide 300 biti dostupni u srpnju.

Novi pisači OfficeJet Pro uključuju sljedeće:
•    Pisač HP OfficeJet Pro 8210  omogućuje ispis profesionalne kvalitete uz troškove koji su do 50 % niži od onih laserskog pisača. Pisači HP OfficeJet Pro 8720/8725/8730 All-in-One opremljeni su revolucionarnim rješenjem HP Print Forward Design te omogućuju fantastičnu produktivnost u uredu zahvaljujući brzim dvostranim ispisima i skeniranju s prihvatom papira kao kod laserskih pisača, te dizajnerskim rješenjima koja štede na uredskom prostoru. Pisače HP OfficeJet Pro 8730 All-in-One i HP OfficeJet Pro 8210 odlikuju poboljšane sigurnosne opcije i opcije upravljivosti (primjerice, PCL5 i PCL6). Očekuje se kako će pisači iz serije OfficeJet Pro 8700 biti dostupni u lipnju po početnoj cijeni od 1699 kuna s uključenim PDV-om. U istom će mjesecu biti dostupni i pisači iz serije OfficeJet Pro 8210, i to po cijeni od 1329 kuna s PDV-om.
•    Pisače HP OfficeJet Pro 6960/6970 All-in-One za mikro poduzetnike i kućne urede, koji ispisuju do 800 stranica mjesečno i pružaju uslugu ispisa profesionalne kvalitete, i to za iznos koji je gotovo dvostruko manji od troška laserskog ispisa. Pisači iz serije OfficeJet Pro 6900 na tržištu se očekuju u srpnju, i to po početnoj cijeni od 1369 kuna s PDV-om.

Novi pisači HP LaserJet uključuju sljedeće:
•    HP LaserJet Pro M501, jednobojni pisač s jednom funkcijom, namijenjen malim i srednjim kompanijama ili radnim skupinama koje mjesečno ispisuju 6.000 stranica. Odlikuju ga najbolje performanse u klasi, uključujući najkraće vrijeme do ispisa prve stranice (i kada je pisač spreman za početak rada i kada je u režimu rada u mirovanju) te sjajnu energetsku učinkovitost. Serija pisača HP LaserJet Pro M501 bit će dostupna već krajem travnja po početnoj cijeni od 4000 kuna s PDV-om.
•    HP Color LaserJet Pro MFP M377dw, višefunkcijski pisač u boji za male i srednje kompanije ili radne skupine koje mjesečno ispisuju do 4.000 stranica te zahtijevaju profesionalan ispis u boji. Kompaktni višefunkcijski „tri u jednom“ pisač u boji može se pohvaliti najboljim performansama u klasi, uključujući najkraće vrijeme do ispisa prve stranice (kada je pisač u mirovanju), najbrži dvostrani ispis te iznimnu energetsku učinkovitost. Pisači iz serije HP Color LaserJet Pro MFP M377 na tržištu će se naći u travnju, i to po početnoj cijeni od 3300 kuna s PDV-om.

Dodatne informacije o HP-ovom novom portfelju poslovnih proizvoda za ispis dostupne su na internetskoj stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.