HP Inc predstavio nove all-in-one računala s kojima transformira urede

Fotografija članka: HP Inc predstavio nove all-in-one računala s kojima transformira urede

Radi se o nekoliko novih modela koji stvaraju novi koncept ureda – HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini i 800 G3 Desktop Mini 65W, te HP EliteOne 800 G3 i 800 G3 Tower.

Oglas

HP je predstavio nova stolna i “all-in-one” računala za komercijalnu upotrebu u svojoj liniji najsigurnijih i najfunkcionalnijih računala na svijetu. Osim što nastavljaju niz najboljih sigurnosnih rješenja tvrtke, nova stolna računala i “all-in-one računala HP Elite uključuju napredne performanse i svestran dizajn, moderniziraju poslovni izgled te istovremeno štite sigurnost uređaja, podataka i osobnih podataka zaposlenika.

Stolna i “all-in-one” računala čine gotovo polovicu prodaje komercijalno dostupnih računala  i predstavljaju ključnu tehnologiju za tvrtke i organizacije. Upravo je zato HP u novoj seriji stolnih računala HP EliteDesk 800 i “all-in-one” računala HP EliteOne 800 predstavio niz jedinstvenih novosti u industriji:

•    Novo redizajnirano “all-in-one” računalo EliteOne 800 G3 prvo je komercijalno dostupno “all-in-one” računalo s kamerom na obje strane i zaslonom na dodir s premazom protiv odsjaja, što ga čini idealnim alatom za komunikaciju s klijentima ili za jednostavniju suradnju.

•    Najnoviji HP EliteDesk 800 G3 Tower najsnažnije je komercijalno dostupno stolno računalo s najnaprednijim opcijama konfiguracije te prvo komercijalno dostupno računalo s certifikatom VR – idealno za tvrtke koje žele tehnologiju koja ne zastarijeva i pruža inovativne značajke.

•    Njegova umanjena verzija – HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini – najmanje je poslovno stolno računalo na svijetu i najizdržljivije HP-ovo poslovno stolno računalo unutar standarda Ultra Small Form Factor (USFF), idealno za klijente koji žele računalo integrirano u ekran ili žele uređaj koji ne zauzima mnogo prostora.

•    Stolno računalo HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini 65W dokaz je da veličina nije važna. To je minijaturno stolno računalo na steroidima koje nosi titulu najmanjeg i najsnažnijeg poslovnog stolnog računala na svijetu osmišljenog za klijente koji ne trebaju puno prostora za veliku produktivnost.

Više od 100 milijuna komercijalno dostupnih stolnih računala trenutačno u upotrebi starije je od četiri godine. Tvrtke tako ostaju izložene pred 200% većim brojem neovlaštenih pristupa koji ciljaju uređaje u krajnjim točkama koji nemaju performanse i uštede energije koje nude suvremeni uređaji. Prelaskom na novu seriju stolnih računala EliteDesk 800 i “all-in-one” računala EliteOne 800 tvrtke dobivaju integrirane, a ne pridružene sigurnosne značajke, uključujući prvo i jedino sigurnosno rješenje na razini BIOS-a sa značajkom samopopravljanja, , i nedavno predstavljenu aplikaciju za pametne telefone , prvu aplikaciju za otkrivanje neovlaštenih izmjena na računalu.

Cijene i dostupnost

Serija EliteDesk 800 G3 – uključujući Tower, Small Form Factor (SFF) i Desktop Mini – sada je dostupna već od 6299 kuna s uključenim PDV-om. EliteOne 800 G3 sada je dostupan već od 7499 kuna s uključenim PDV-om. Više informacija o računalima HP Elite potražite na web-adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.