HP Holiday – zabavni paketi, aktivnosti i darovi za nadolazeće blagdane

Fotografija članka: HP Holiday – zabavni paketi, aktivnosti i darovi za nadolazeće blagdane

Kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, HP je pripremio posebne poklon pakete i ponude koji nadahnjuju kreativnost zahvaljujući besplatnim materijalima za personalizirane ispise.

Oglas

Tijekom nadolazećih blagdana tvrtka HP ponudit će novitete koji će obiteljima diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, pomoći u međusobnom povezivanju i ispunjavanju želja. U ponudi će se naći izbor pisača, osobnih računala te posebno prilagođenih ispisnih projekata i mogućnosti za izdavaštvo.

Stvorite veze za najveselije blagdane
Kako bi pomogao obiteljima da se povežu sa svojim najmilijima, pripreme za blagdane, te iz vremena koje provode zajedno izvuku najviše što mogu, HP je ponudio niz alata i resursa na temu nadolazećih blagdana.

U studenom ove godine servis HP Holiday Headquaters svojim je korisnicima ponudio niz alata koji im pruža sve što im je potrebno kako bi osmislili velik broj kreativnih proizvoda – uključujući foto čestitke, blagdanske ukrase i personalizirane darove: predlošci se mogu preuzeti s internetske stranice hp.com/holiday, a zajedno s promotivnim pakiranjem HP Deskjet Ink Advantage 655 mogu se iskoristiti za osmišljavanje prekrasno dizajniranih darova koje je vrlo jednostavno izraditi. HP Deskjet Ink Advantage 655 promotivno pakiranje sadrži tintne ispisne uloške HP 655 u boji i 100 besplatnih listova papira za ispis fotografija. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 199 kuna.

Elegantni sve-u-jednom uređaji za one kojima treba više mjesta
Zahvaljujući svojim prekrasno dizajniranim i kompaktnim pisačima i računalima, HP svojim korisnicima daruje stil i više slobodnog prostora.

HP Deskjet Ink Advantage portfolio korisniku nudi ekonomičniji izbor i omogućuje  ispis po nižim cijenama uz zadržavanje kvalitete i pouzdanosti.

Ink Advantage serija pisača omogućuje korisnicima ispis dva puta više stranica za istu cijenu, a obuhvaća sedam modela prilagođenih različitim ispisnim potrebama korisnika.

Sve-u-jednom modeli HP Deskjet Ink Advantage 5525 i 6525 modeli su kompaktnog dizajna, s podesivim  zaslonom osjetljivim na dodir i nizom funkcionalnosti koje će omogućiti jednostavan ispis fotografija i različitih projekata kućnom korisniku.
Modeli koriste odvojene tintne uloške, a pružaju mogućnost direktnog bežičnog ispisivanja, koje omogućava korisnicima ispis s mobilnih uređaja koji podržavaju bežičnu tehnologiju bez potrebe povezivanja s mrežom ili korištenja rutera.

Ispis fotografija na ovim modelima je jednostavan i moguć bez upotrebe računala jer imaju čitače memorijskih kartica, zaslone na kojima je fotografije moguće odabrati, a model Deskjet Ink Advantage 6525 ima i zasebnu ladicu za photo papir.
•    Sve-u-jednom računalo HP ENVY 23 TouchSmart dolazi s 23-inčnim zaslonom visoke razlučivosti (HD) i tehnologijom koja omogućuje osjetljivost na dodir u čak 10 točaka (10-point multi-touch) te se može pohvaliti s divnim, jednostavnim dizajnom koji predstavlja savršen izbor za suvremenu i povezanu obitelj. Kako bi omogućio neprestanu zabavu za cijelu obitelj, HP ENVY 23 dolazi s rješenjem Beats Audio te ekskluzivnim inovacijama kao što su web kamera visoke razlučivosti HP TrueVision te softversko rješenje HP Connected Photo i aplikacija HP Connected Music powered by Meridian, kao i sa softverom (zajedno s potrebnim licencama) Cyberlink PowerDirector i PhotoDirector. Početna cijena iznosi 8825 kuna na prodajnim mjestima kod odabranih maloprodajnih trgovaca.

Moćni darovi za zahtjevne korisnike u pokretu
HP u ponudi ima i računala koja zaposlenim studentima, svjetskim putnicima ili zaposlenicima na terenu omogućavaju zabavu i produktivnost bez obzira gdje se nalazili.
•    HP ENVY x2 je iznimno prenosivo i tanko hibridno računalo, a teži tek 1,4 kilograma i sadrži pogodnosti dva uređaja. Naime, spomenuto računalo opremljeno je sa zaslonom koji se može odvojiti i time postaje tablet računalo. Od tipkovnice se odvaja zahvaljujući magnetskoj spojnici i u trenu se pretvara iz produktivnog radnog prostora u mjesto za zabavu. Početna cijena računala iznosi 6999 kuna. Vodič kroz inventivno računalo HP ENVY x2 dostupan je na HP-ovoj internetskoj stranici TheNextBench.com.

Savršeni darovi za pametne potrošače
Korisnici sada na svoj popis darova mogu dodati i tehnologiju koja će zasigurno ostaviti izvanredan dojam, po odličnim cijenama.
•    Prijenosni zvučnik HP Digital Portable Speaker savršeno je rješenje za ljubitelje glazbe u pokretu, koji uživaju u čistom i jasnom zvuku s bežičnih uređaja. Zvučnik je dostupan po cijeni od 209 kuna.
•    HP Wireless Mouse X4000 je bežični miš iz posebnog izdanja Expressions. Dostupan je u pet jedinstvenih dizajnerskih rješenja (Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade i Colour Splash), a svaki od uzoraka ostavlja snažan dojam i svakom korisniku pruža priliku da otkrije vlastitu osobnost. Gumene strane omogućavaju udoban i siguran zahvat,  a zahvaljujući pametnim postavkama za energetsku potrošnju baterija miša traje do 30 mjeseci. Miš ima laserski senzor, a povezanost s računalom doseže udaljenost do devet metara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.