HP ENVY Rove 20 elegantno sve-u-jednom stolno touchscreen računalo

Fotografija članka: HP ENVY Rove 20 elegantno sve-u-jednom stolno touchscreen računalo

Slično kao i ranije predstavljeni HP ENVY Recline 23 model, i HP ENVY Rove 20 se može pohvaliti ekranom osjetljivim na dodir veličine 20 inča (50,8 centimetara).

Oglas

HP ENVY Rove 20HP ENVY Rove 20 je i prvo prijenosno sve-u-jednom osobno računalo koje obiteljima i prijateljima omogućuje zajedničku zabavu zahvaljujući ugrađenoj bateriji, jedinstvenom dizajnu i naprednoj tehnologiji osjetljivoj na dodir. Kao i , i ovaj smo imali prilike vidjeti na hrvatskoj premijeri održanoj prošlog tjedna u Zagrebu.

Korištenjem HP ENVY Rove 20 All-in-One računala jednostavno ćete dobiti osjećaj kako vam klasično stolno računalo više i ne treba, jer se ovaj model jednostavno može pretvoriti iz uspravnog u potpuno vodoravno računalo. Koristeći naprednu tehnologiju višestrukog dodira, više korisnika u isto vrijeme može igrati igre, ali i činiti mnogo više od toga. Igre za više igrača kao što su Electronic Arts’ Monopoly™, Fingertapps™ JigsWar Puzzle, Fingertapps Musical Instruments, i nsquared makewords igraju se s nevjerojatnom lakoćom kad se računalo spusti u vodoravni položaj.

Osim u igranju igara, obitelji i prijatelji također mogu uživati u multimedijskim sadržajima na 1,600 x 900 LED zaslonu od 50,8 centimetara (20 inča) opremljenom IPS tehnologijom koji omogućuje široki kut gledanja, žive boje i oštru grafiku, dok ugrađeni sustav Beats Audio™ omogućuje jasan i čist zvuk. Opremljeno četvrtom generacijom Intel® Core™ procesora, Intel HD grafikom visoke razlučivosti i tehnologijom osjetljivom na dodir koja omogućuje korištenje svih 10 prstiju, računalo HP ENVY Rove 20 ima snagu potrebnu za zadaće koje zahtijevaju produktivnost, ali i za izuzetno iskustvo zabave s nevjerojatnom lakoćom upravljanja dodirom.

HP ENVY Rove 20 je već sada dostupan u Hrvatskoj po preporučenoj cijeni od 7.999 kn (uključujući PDV). Dodatne informacije o računalu HP ENVY Rove 20, kao i o drugim HP-ovim proizvodima potražite na stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.