HP ENVY Recline 23 sve-u-jednom stolno računalo s ekranom osjetljivim na dodir

Fotografija članka: HP ENVY Recline 23 sve-u-jednom stolno računalo s ekranom osjetljivim na dodir

HP je novinarima vodećih hrvatskih medija predstavio svoje nove perjanice u All-In-One segmentu, među kojima se našao i zanimljivi HP ENVY Recline 23.

Oglas

Serija osobnih računala HP ENVY Recline All-in-One PC  se može pohvaliti s vrhunskim iskustvom rada s tehnologijom osjetljivom na dodir, kao što je i predstavljeni model HP ENVY Recline 23. HP-ova nova sve-u-jednom računala omogućuju korisnicima da spuste i približe zaslon osjetljiv na dodir te rad na računalu učine ergonomičnim.

Kada je riječ o uporabi zaslona osjetljivih na dodir i obavljanju zadataka koji u potpunosti ovise o dodiru, HP-ovo istraživanje je pokazalo kako većina korisnika preferira da su im zasloni postavljeni niže i bliže . Serija osobnih računala HP ENVY Recline zadovoljava potrebe takvih korisnika zahvaljujući zaslonima visoke razlučivosti (Full HD, 1920×1080 točaka) s IPS tehnologijom, koji reagiraju na dodir svih deset prstiju odjednom, te jedinstvenom dizajnu spojnice koji omogućuje jednostavno i lako namještanje zaslona. Spojnica omogućuje neometano pomicanje zaslona ispod ruba stola i bliže krilu korisnika za prirodniju navigaciju ili njegovo postavljanje u uspravan položaj za uobičajenu uporabu ili gledanje filmova.

HP ENVY Recline 23

HP ENVY Recline 23 i opremljen je s procesorima Intel Core četvrte generacije te diskretnom grafikom NVIDIA kako bi korisnici mogli obavljati i najzahtjevnije zadatke.

Više informacija o novim računalima HP ENVY Recline All-in-One možete pronaći na blogu pod nazivom .

Računalo HP ENVY Recline 23 će na domaćem tržištu biti dostupno od studenog po cijeni od 9222 kn (uključujući PDV). HP-ovci su napomenuli kako će se pojaviti i jači model s 27 inčnim ekranom, koji će raditi na Intel Core i7 procesoru (Haswell) i imat će Nvidia dodatnu (dediciranu) grafičku karticu. Cijena bi se trebala kretati oko 11.500 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.