HP Enterprise Cloud Services – Mobility bolja mobilna rješenja za velika i srednja poduzeća

Fotografija članka: HP Enterprise Cloud Services – Mobility bolja mobilna rješenja za velika i srednja poduzeća

HP Enterprise servis je objavio rješenja računalnih oblaka koji donose sigurnost bilo kad, pristup aplikacijama bilo gdje i informacije iz bilo kojeg mobilnog uređaja.

Oglas

HP Enterprise Cloud Services – Mobility zadovoljava zahtjeve balansiranja odgovornosti i zahtjeva IT-a s izazovima i očekivanjima korisnika. Ovo novo rješenje računarstva u oblacima je dio portfelja HP-ove konvergentnog računarstva u oblacima što omogućava srednjim i velikim poduzećima s osnovnim temeljima tehnologije i usluga da se pouzdano izgrade, rade i konzumiraju IT usluge.

Novo rješenje omogućuje brzu i fleksibilnu implementaciju alata i usluga za siguran pristup aplikacijama, pohranu i dijeljenje datoteka putem višestrukih mobilnih platformi i svih tipova uređaja, uključujući tablete i mobilne telefone. IT organizacijama su pruženi alati za postavljanjem prigodnih sigurnosnih uvjeta i kontrola pristupa kako bi se zaštitila vrijedna korporativna imovina, aplikacije i podatci.

Rješenje također omogućuje korisnicima preuzimanje enterprise aplikacija od sigurnog „storefront“-a, skidanje datoteka za potporu suradnji i sinkronizaciji dokumenata između HP oblak infrastrukture i bilo kojeg mobilnog uređaja. Mobilni podaci su šifrirani kod prijenosa i stanju mirovanja, pokrivajući mobilni uređaj kao i oblak infrastrukturu.

HP Enterprise Cloud Services – Mobility također osigurava mogućnost za konfiguraciju pohranu datoteka iz računalnog oblaka koji se može povećati i smanjiti po potrebi kao i ponuda opcije lokalnog pohranjivanja koji rješava zahtjeve za neovisnost podataka i usklađenost.

„Mobilnost na radnom mjestu nastavlja biti ključni fokus i briga za IT rukovoditelje,“ rekao je Pete Karolczak, viši potpredsjednik HP usluga za srednja i velika poduzeća. „HP Enterprise Cloud Services – Mobility koristi snažni portfelj HP-ovog oblaka pružajući klijentima mobilnost servisa koji omogućuje najveći stupanj iskustva i produktivnosti dok se minimalizira rizik za IT.“

HP Enterprise mobilno računarstvo u oblacima integrira vodeće industrijske tehnologije, uključujući rješenja od Citrix-a do SAP-a, kojima HP u potpunosti upravlja i održava, pojednostavljujući implementaciju i aktualne radnje.

Cijena i dostupnost
HP Enterprise Cloud Services – Mobility je globalno dostupan sa skupom značajki usluga i mogućnosti, s cijenama i zapakirano za isporuku fleksibilnosti i cjelovitog rješenja. Upute za određivanje cijene temelje se na dopuštenom broju više uređaja po korisniku.

HP-ova premijera za HP Discover održava se 11. do 13. lipnja u Las Vegasu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.