HP ElitePad 900 radi na Windows 8 OS-u i Intel Atom Z2760 Clover Trail procesoru

Fotografija članka: HP ElitePad 900 radi na Windows 8 OS-u i Intel Atom Z2760 Clover Trail procesoru

Isporuka novog i zanimljivog HP-ovog tableta predviđena je u siječnju 2013. godine. No, već se sada možete predbilježiti za rezervaciju svog primjerka ovog poslovnog tableta.

Oglas

Ovaj tablet uređaj koji radi na Windows 8 operativnom sustavu u prvom je redu namijenjen poslovni korisnicima. Dizajnerski djeluje prilično jednostavno, čvrsto i robusno, što poslovnjaci i očekuju. Cijena mu je prilično solidna, prodavat će se po 649$.

Neki će možda reći kako je npr. preskup u odnosu na ASUS VivoTab koji radi na Windows RT OS-u i košta 499$, no razlike ipak postoje, što smo i opisali u članku o Windows 8 OS-u i procesoru. Ipak, za svoj ćete novac dobiti brži, jači i ekonomičniji Intel Atom Z2760 Clover Trail procesor, bolji Win 8 OS, te 10,1 inčni ekran rezolucije 1280×800 točaka.

U HP-ov je tablet ugrađeno 2 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu podataka (model s 64GB košta 50$ više), baterija od dvije ćelije, a podržava WiFi, Bluetooth 4.0, dok za multimediju ima kameru straga od 8MP. Zanimljivo, prednja kamera snima Full HD (1080p) i idealna je za poslovne video konferencije, a tu je i microSD ulaz kao memorijsko proširenje.

Za dodatnih 100$ dobit ćete GPS, mobile broadband, a za još 49$ u paketu ćete imati i svjetlosnu olovku, a ako dodate još pokoji dolar možete kupiti i docking stanicu i bežičnu tipkovnicu.

Više o ovom tabletu pročitajte . Narudžbu možete odraditi preko službenih . Ili možete kontaktirati HP u Hrvatskoj preko .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.