HP ElitePad 900 – inovativni poslovni tablet pokreće kabinsku posadu Emirates Airlinesa

Fotografija članka: HP ElitePad 900 – inovativni poslovni tablet pokreće kabinsku posadu Emirates Airlinesa

HP i zrakoplovna kompanija Emirates Airlines najavili su da uvode tablet HP ElitePad 900 kao primarno sučelje za kompanijinu novu aplikaciju Knowledge-driven Inflight Service (KIS). Time je ta zrakoplovna kompanija postala prvi globalni korisnik tog tableta.

Oglas

Inovativna komunikacija tijekom leta i sustav upravljanja odnosima s klijentima (CRM) – KIS na HP ElitePad 900 tabletu omogućava purserima (voditeljima kabina)  Emiratesa učinkovitiju suradnju s kabinskom posadom kako bi pružili personaliziranu uslugu i pažnju po kojima je ta kompanija poznata.

„Emirates je u stalnoj potrazi za načinima na koji bi poboljšali iskustvo klijenata,“ rekao je Kevin Griffiths, stariji potpredsjednik kabinske posade u Emirates Airlinesu. „Odabrali smo HP ElitePad 900 za pokretanje KIS-a zbog njegova elegantna dizajna i male težine, koji našem osoblju omogućava da našim klijentima pruži uslugu najviše razine, zadržavajući pritom izdržljivost i mjere sigurnosti koje bi trebao pružati uređaj namijenjen poduzećima”.

Najavljen u listopadu 2012., HP ElitePad 900 je istinski tablet za to poduzeće koji je izrađen po mjeri Emiratesove KIS aplikacije. Uravnotežuje lijep dizajn s karakteristikama koje zadovoljavaju potrebe poduzeća, korisnošću i podrškom. Ultra tanki i lagani tablet baziran na operativnom sustavu Windows® 8(1) omogućit će Emiratesovim voditeljima kabina i njihovoj posadi da pružaju vrhunsku uslugu klijentima tijekom leta, štiteći pritom osobne podatke sa snažnim sigurnosnim protokolima.

Očekuje se da će HP ElitePad 900 tablet u siječnju biti dostupan kupcima u Sjedinjenim američkim državama.

“Za svoju naprednu recepcionersku uslugu u sklopu KIS-a, tvrtka Emirates Airline treba tablet računalo prilagođeno potrebama tvrki,” rekao je James Mouton, viši potpredsjednik i generalni menadžer u odjelu Personal Computer Global Business Unit u tvrtci HP. “U tablet računalu HP ElitePad pronašli su kompaktan, moćan i elegantan poslovni alat koji je idealno prilagođen da zadovolji potrebe njihovih zaposlenika i klijenata, kako na tlu tako i na visini od 12,000 metara.”

Glavne značajke tablet računala HP ElitePad 900:
• Ergonomično dizajnirano tablet računalo sa zaslonom dijagonale 10,1 inča, težine 680 grama i širine samo 9,2 milimetra. Ove značajke voditeljima kabina i zaposlenicima tvrtke Emirates Airlines omogućavaju brzu pokretljivost kako bi mogli učinkovito zadovoljiti potrebe klijenata tijekom letova.
• Elegantni, prvorazredni materijali izrade kao što su aluminij obrađen CNC tehnologijom te Corning® Gorilla® Glass 2 koji u luksuznim kabinama zrakoplova tvrtke Emirates Airlines izgledaju kao kod kuće.
• Dizajn koji zadovoljava vojni standard testiranja 810G pri testiranju udaraca, vibracija, prašine, temperature i visine,(2)  što mu dozvoljava da podnese sve uvjete putovanja.
• Zaštita podataka, uređaja i identiteta na razini prilagođenoj potrebama tvrtki za klijente tvrtke Emirates Airline uz HP Client Security.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.