HP Deskjet Ink Advantage 6525 sve-u-jednom pisač – ispisuje sve, pa čak i u pokretu

Fotografija članka: HP Deskjet Ink Advantage 6525 sve-u-jednom pisač – ispisuje sve, pa čak i u pokretu

Najjači i posljednji model koji ćemo predstaviti iz nove HP-ove DeskJet Ink Advantage serije je model 6525 All-In-One. Ovaj pisač zaista može sve, a k tome je i ekonomičan.

Oglas

Spomenimo odmah kako s ovim pisačem možete koristiti besplatne HP mobile print aplikacije za jednostavno ispisvanje u pokretu s HP ePrint opcijom. Isto tako, ispis s uređaja koji podržavaju bežičnu tehnologiju – bez mreže – korištenjem opcije HP bežičnog direktnog ispisa.

Zanimljiva mogućnost je i besplatno skeniranje s PC-a u elektronsku poštu i dokumenata velikog broja stranica, a sve možete pratiti na raskošnom 8,7 centimetara širokom ekranu u boji cm široki ekran u boji, koji je osjetljiv na dodir.

Od standardnih funkcija spomenimo automatski dvostrani ispis, automatski uvlakač za foto papir, te je kao takav idealan za i obitelji i kućnu upotrebu, korisnicima koji žele ispis doku su u pokretu. Ekonomičan ispis uz potrošni materijal po pristupačnoj cijeni te uz malu potrošnju struje dodatno garantira i ENERGY STAR® certifikat.

I ovaj pisač koristi i nove tinte oznake HP 655. Evo i cijena i broj ispisanih stranica:
–    HP 655 crni tintni ispisni uložak – 69,00 kuna – broj stranica: 550
–    HP 655 cijan, magenta & žuti tintni ispisni uložak – 69,00 kuna – broj stranica: 600

HP Deskjet Ink Advantage 5525 je već u prodaji na hrvatskom tržištu kod ovlaštenih distributera, a cijena mu je 1.295,00 kuna (sve su cijene s PDV-om). Preporučujemo .

Ako vas zanima kako je bilo na službenom predstavljanju, pogledajte ovdje:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.